KD Nuorten puheenjohtaja tahtoo soinilaiset KD:hen

15.6.2017 klo 11:28 Uutiset

“KD voisi tarjota katon näille puoluekotinsa viikonloppuna varsinaisessa poliittisessa tulipalossa menettäneille entisille perussuomalaisille”, visioi Suomen Kristillisdemokraattisten (KD) Nuorten puheenjohtaja Jiska Gröhn. Hän kirjoittaa toiveestaan Uuden Suomen blogissaan.

Viime päivien nopeat käänteet Suomen hallituspolitiikassa ovat olleet varsinainen trilleri, ja varmaa näyttää olevan vasta Perussuomalaisten eduskuntaryhmän repeäminen ja Uusi Vaihtoehto -ryhmän syntyminen. “Puolueen kahtiajako tulee näkymään ja kuulumaan myös niissä sadoissa kunnanvaltuustoissa, joissa perussuomalaiset ovat näinä viikkoina järjestäytyneet omiksi ryhmikseen,” Gröhn analysoi.

Vallitsevassa epätietoisuudessa voidaan vain arvailla, kuinka maan hallitus voi jatkaa työskentelyään ja kuinka monta hallinnollista ja taloudellista byrokratian estettä Uusi Vaihtoehto vielä kohtaa. “Kristillisdemokraatit voisivat tarjota turvasataman, puoluerakenteen ja yhteistyötahon nyt muodostuneelle Uudelle vaihtoehdolle”, Gröhn esittääkin kirjoituksessaan.

KD Nuorten puheenjohtaja muistuttaa, että monella Perussuomalaisista lähteneellä kansanedustajalla on terveet kristillissosiaaliset perusarvot ja KD:tä lähellä oleva näkemys Suomen rakentamisesta.

“Näen, että kristillisdemokraatit olisivat valmiita tarttumaan vastuuseen isänmaan etua ajatellen ja tuoden samalla ratkaisun varsin epävakaaseen ja ennustamattomaan poliittiseen tilanteeseen”, Gröhn esittää. “Ratkaisulla hallitus vahvistuisi noin 115 kansanedustajan enemmistöhallitukseksi, joka voisi turvallisesti viedä satavuotiaan Suomi-neidon historiallisten uudistusten läpi sen ansaitsemalla arvokkuudella”, hän päättää.

Lue Jiska Gröhnin koko blogikirjoitus tästä linkistä.