KD Nuoret hakee pääsihteeriä

30.7.2018 klo 12:27 Uutiset

Oletko sinä puolueemme nuorisojärjestön tuleva ykköstoimija? Haluatko verkostoitua ja työskennellä valtakunnan vaikuttajien kanssa? Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret ry. hakee pääsihteeriä äitiyslomansijaisuuteen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 8.10.2018.

Pääsihteerinä toimit järjestön toiminnanjohtajana ja johdat valtakunnallista poliittista nuorisojärjestöämme puheenjohtajiston alaisuudessa. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi kokouksien järjestäminen, sihteerinä toimiminen ja kokouskäytännöistä huolehtiminen. Vastaat järjestön raha-asioista ja tukihausta sekä järjestät tapahtumia ja poliittisia tilaisuuksia yhdessä KD Nuorten hallituksen kanssa.

Tehtävänäsi on nuorisopiirien aktiivien yhteyshenkilönä toimiminen sekä innostat omalla toiminnallasi myös muita järjestön vapaaehtoistoimijoita. Toteutat KD Nuorten viestintästrategiaa käytännössä, vastaat mediatiedotuksesta, toimitat kuukausittain ilmestyvää KD-lehden nuorten aukeamaa sekä huolehdit jäsenpäivityksestä.

Olet etsimämme työntekijä, mikäli:
– Olet joustava ja oma-aloitteinen.
– Omaat hyvät organisointitaidot, oli kyse sitten tapahtumista tai työtehtävistäsi.
– Pidät hallinnollisista tehtävistä, kuten taloudenhoidosta ja jäsenrekisterin päivittämisestä.
– Tartut rohkeasti tilanteeseen kuin tilanteeseen ja osaat hallita suuriakin joukkoja.
– Käytät sujuvasti eri ohjelmia ja omaksut helposti uusia.

Markkinointi- ja viestintäkokemuksesta on etua. Myös oma auto on hyödyllinen pääsihteerin työssä, sillä tapahtumiin ja tilaisuuksiin tulee yleensä ottaa materiaalia mukaan. Auto ei kuitenkaan ole pakollinen.

KD Nuoret tarjoaa sinulle vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan työn. Sinulla on mahdollisuus verkostoitua laajasti eri yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa sekä kehittää nuorisojärjestöämme eteenpäin.

Työskentely edellyttää kykyä ohjata itse omaa työntekoaan. Lisäksi työ pitää sisällään ilta- ja viikonlopputyöskentelyä sekä ajoittaista matkustamista. Pääsihteerin työaika on 40 h viikossa ja työskentely tapahtuu pääosin puoluetoimistolla. Etätyöskentely on myös mahdollista erikseen sovittaessa. Työsuhde on määräaikainen 31.7.2019 asti, jatko mahdollinen.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen CV:n kanssa osoitteeseen [email protected] sunnuntaihin 19.8. klo 23:59 mennessä. Työhaastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikon 34 aikana. Työhaastattelut pidetään viikolla 36.
Valinnasta ilmoitetaan viikolla 37.

Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret ry on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Teemme vaali- ja nuorisotyötä KD-puolueelle sekä toteutamme valtakunnallista tiedotusta ja kampanjoita nuorten yhteiskunnallisen aktiivisuuden parantamiseksi. Tutustu järjestöön nettisivuillamme.

Lisätiedot:
Aleksi Sarasmaa
puheenjohtaja, KD Nuoret
[email protected]
p. 050 512 7523