Puoluekokous 18. – 19.8.2017 Seinäjoella

Tervetuloa Pohojammaan syrämmehen Komiahan kaupunkihin Seinäjoelle!

Kristillisdemokraattien seuraava, 32. sääntömääräinen puoluekokous pidetään perjantaina 18.8. ja lauantaina 19.8.2017 Seinäjoella. Lisäksi on retkipäivä sunnuntaina 20.8.2017. Kokouksessa mm. pe 18.8. valitaan 2-vuotiskaudelle puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa sekä la 19.8. päätetään presidentinvaaleihin osallistumisesta.

Aikataulut ja ohjelmat: Puoluekokous2017_ohjelmaluonnos, på svenska: Puoluekokous2017_ohjelmaluonnos_på svenska

Kokouspaikkaan Urheilutalolle on noin 15 minuutin kävelymatka Seinäjoen juna- ja linja-autoasemilta. Urheilutalolta (Kirkkokatu 15) , missä on avajaisjuhla, kokous ja kaikki kahvit, on noin 5 minuutin kävelymatka Areenalle (Kirkkokatu 23), missä on lounaat ja perjantaina iltajuhla. Urheilutalon lähellä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Liikenteen ohjaus on paikan päällä.

Puoluekokous on avoin kaikille halukkaille, joten kokousta voi tulla seuraamaan kaikki kiinnostuneet. Kokouksessa puhe-, esitys- ja äänestysoikeus on kuitenkin vain virallisilla paikallisosastojen, piirien ja erityisjärjestöjen puoluekokousedustajilla.

Puoluekokouksen tietoja ruotsiksi: TÄÄLLÄ

Seinäjoki_Urheilutalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RUOKAILUIHIN JA ITSE KOKOUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN:

Areenan Fazer –ravintola sekä Urheilutalon kahvio tarvitsevat etukäteen tarkat tiedot, monelleko puoluekokoukseen osallistuvalle he varaavat eri ruokia ja kahveja. Tämän vuoksi lounaille, iltapäiväkahveille sekä iltajuhlaan pitää ilmoittautua etukäteen lomakkeella:

www.kd.fi/puoluekokous, viimeistään torstaihin 3.8. mennessä!

(Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä voi olla tarvittaessa yhteydessä: Arja Ollikainen / KD:n Pohjanmaan piiri: puh 050 364 0576, [email protected]).

Hinnat:

–          erinomaiset ja runsaat buffetlounaat (Areenalla) 12,50 €/kpl: kaksi lämmintä pääruokaa, kaksi alkusalaattia, leipäpöytä, vesi/kotikalja/maito sekä kahvi/tee

–          iltapäiväkahvit (Urheilutalolla kokouspaikalla) 4,50 €/kpl: kahvi/tee ja pulla

–          perjantain monipuolinen iltaohjelma (Areenalla): Pohojalaanen illanvietto ja buffetillallinen yhteensä 27 €: alkusalaatit ja leipäpöytä, pääruoka, jälkiruoka ja kahvi/tee sekä ohjelma

Lounas-, kahvi- ja illallislipukkeet sekä su retkipäivä ostetaan ja maksetaan (käteisellä tai kortilla) kokouspaikalla Urheilutalolla. Muita lounas- ja kahvipaikkoja ei ole ihan lähellä, joten ilmoittaudu viimeistään 3.8. mennessä lomakkeella: www.kd.fi/puoluekokous. HUOM! Ravintola ja kahvila varaavat ruokia ja kahveja vain sen verran, mitä niitä on 3.8. mennessä varattu!

 

Lapuan tuomiokirkko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUNNUNTAINA 20.8. ”KOMIAN TÄHÄREN LAPUALLEN”:

Sunnuntaina 20.8. järjestetään retki ”Komian tähären Lapuallen”. Lähtö kello 9.30 Seinäjoen Matkakeskuksesta ja paluu n. klo 15. Hinta vain 35 €/osallistuja, sisältäen: bussimatkat, lounaan, jokilaivaristeilyn, opastukset, pääsymaksut ja kahvit. Retkellä käydään Jokilaakson puutarhassa, jokilaivaristeilyllä, Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa, Lapuan Tuomiokirkossa ja kaupungintalolla.

Ilmoittaudu retkelle samalla kuin ruokailuihin lomakkeella: www.kd.fi/puoluekokous, viimeistään to 3.8. mennessä! Varattu retki maksetaan samalla kuin ruokailutkin kokouspaikalla Urheilutalolla.

 

MAJOITUSVAIHTOEHDOT:

Jokainen varaa ja hoitaa majoittumisensa itse. Seinäjoen keskustan hotelleista näistä on varattu KD:lle huoneita:

–          Sokos Hotel Lakeus (Torikatu 2) ja Sokos Hotel Vaakuna (Kauppatori 3): Standard-luokan yhden hengen huone  98 €/vrk ja kahden hengen huone 113 €/vrk. Katso kaikki huoneet ja hinnat: Puoluekokous2017_Lakeuden ja Vaakunan hotellihinnat. Lisävuodemahdollisuus osassa huoneita 15 € /vrk. Huonehintoihin sisältyy aamiainen seisovasta pöydästä. Varaukset suoraan hotelleista 30.6. mennessä varaustunnuksella: Kristillisdemokraattien puoluekokous:

> Sokos Hotel Lakeus, puh. 010 7648 000, [email protected]

> Sokos Hotel Vaakuna, puh. 010 7647 000, [email protected]

 

–          Cumulus Seinäjoki (Kauppakatu 10): yhden hengen huone 115 €/vrk, kahden hengen huone 135 €/vrk ja neljän hengen huone 215 €/vrk. Katso kaikki eri huoneet ja hinnat; Puoluekokous2017_Hotellihinnat_Cumulus. Lisävuodemahdollisuus osassa huoneita 30 € /vrk / lisävuode. Huonehintoihin sisältyy aamiainen. Varaukset suoraan hotellista 22.6. mennessä varaustunnuksella: KD puoluekokous:

> Cumulus: puh. 020 055 055, [email protected]

 

–          Alma (Ruukintie 4): päärakennus: yhden hengen huone 138 €/vrk ja kahden hengen huone 168 €/vrk. Alman Tornissa saunallinen tornihuone yhdelle 168 € ja kahdelle 198 €. Kaikki huonehinnat sisältävät ilmaisen paikoituksen, langattoman verkon käytön, saunan käytön sekä aamiaiset noutopöydästä. (Almassa huoneita varattuna KD:lle yhteensä 22 kpl.) Varaukset suoraan hotellista 31.7. mennessä tunnuksella: KD:

> Alma: puh 06 421 5200.

Seinäjoki_keskusta_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varaatathan huoneesi pikaisesti, koska hotellit vapauttavat KD:lle varattuja kiintiöitä pois jo kesäkuussa. Hotelleista löytyy tietoa niiden omilta sivuilta: www.sokoshotels.fi/fi/seinajoki, city.cumulus.fi/hotellit/cumulus-seinajoki ja www.hotelalma.fi.

Seinäjoelta löytyy myös muita hotelleja, kuten: www.omenahotels.com/fi/hotellit/seinajoki, www.sorsanpesa.fi ja www.hotellifooninki.com. Myös mm. sivuilta: www.booking.com ja www.trivago.fi voit löytää edullisia hotelleja ja tarjouksia.

 

Etelä-Pohjanmaan Opistolla Ilmajoella (n. 24 km Seinäjoelta) on mahdollisuus edulliseen yöpymiseen majoitukseen pe-la (myös la-su majoitusta). Kahden hengen huoneessa majoittuville hinta on 33 €/hlö/yö (eli huonehinta 66 €/yö) ja yhden hengen huoneessa 50 €/hlö/yö. Kaikki asunnot ovat samanhintaisia. Osa asunnoista on soluasuntoja, joissa on yhteiset oleskelutilat ja maksimissaan viisi huonetta. Jokaisessa huoneessa oma WC, suihku, televisio ja osassa myös jääkaappi ja pieni keittotila.

Petipaikkoja on yhteensä 150. Suurin osa huoneista on kahden hengen huoneita, osa soluasuntoja ja kaikki sijaitsevat samalla alueella opiston pihapiirissä. Aamupalan voi ostaa erikseen opiston ravintolasta 6,40 €/hlö (ei sisälly huonehintaan).

Majoitusvaraukset suoraan toimistolle: puh. 06 425 6000 tai [email protected]. Opiston sivuilla majoituksen esittely: www.epopisto.fi/tilat_ja_palvelut/majoituspalvelut.php

 

Piirien (yhdessä paikallisosastojen ja erityisjärjestöjen kanssa) kannattaa suunnitella kimppakyytejä ja mahdollisia yhteisbussikuljetuksia hyvissä ajoin! Ja tiedottaa näistä oman alueen puoluekokousedustajia ja jäseniä.

Kaikissa puoluekokousasioissa voit kysyä lisätietoja järjestöpäällikkö Mikko Rekimieheltä: [email protected], puh 044 552 5030.

Tervetuloa Seinäjoelle 18. – 20.8.2017!

Seinäjoki_keskusta_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************************************************************

EDELLINEN PUOLUEKOKOUS pidettiin 28. – 29.8.2015 Savonlinnassa. Kiitos kaikille osallistujille! Kokouksessa oli ennätysmäärä, lähes 700 osallistujaa.

Puolueen puheenjohtajaksi valittiin kaksivuotiskaudelle Sari Essayah, 1. varapuheenjohtajaksi Tommy Björkskog, 2. varapuheenjohtajaksi Sauli Ahvenjärvi ja 3. varapuheenjohtajaksi Sari Tanus

Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Aki Ruotsala ja varapuheenjohtajaksi Marika Visakorpi. Valitut puoluevaltuuston jäsenet: TÄÄLLÄ.

 

VUODEN 2015 PUOLUEKOKOUKSEN MATERIAALIT:

  • Valitun uuden puheenjohtajan Sari Essayahin linjapuhe: YOUTUBESSA

 

VUODEN 2015 PUOLUEKOKOUSPUHEET: