Eduskuntavaalit

Tule sinäkin mukaan – tehdään yhdessä Kristillisdemokraattien vaalivoitto!

Huhtikuussa 2023 pidettävät eduskuntavaalit lähestyvät jo kovaa vauhtia. Toivomme, että juuri sinä lähdet mukaan tekemään kanssamme vaalivoittoa Kristillisdemokraateille!

Kuluneen vaalikauden aikana Suomen suunta on käynyt huolestuttavaksi. Me kristillisdemokraatit kannamme huolta hyvinvointipalveluiden tulevaisuudesta. Suomi velkaantuu ennätystahtiin, mutta siitä ei tunnu olevan lääkkeeksi kasvavaan pahoinvointiin ja työssä uupumiseen. Tilanne on kestämätön niin hoitajien kuin hoidettavien osalta. On kyettävä tekemään arvovalinta siinä, toteutetaanko politiikalla omia intohimoja vai panostetaanko perusasioihin.

Suomi ansaitsee suunnanmuutoksen. Se tarkoittaa paluuta perusasioiden äärelle ja sen tunnistamista, että teemme politiikkaa yhteisömme hyväksi. Hyvän elämän perusasioissa on kyse yrittäjyydestä ja työstä, hyvinvointipalveluista ja kasvusta, yhteisöllisyydestä ja toisistamme huolen pitämistä.

Tarvitaan suunnanmuutoksen vastuullisuuden ja luottamuksen tielle. Tielle, jossa toimimme yhteisen hyvän puolesta. Se on samalla demokratian ydintä ja arvopolitiikkaa, jota KD ajaa.

VALITSE JÄRJEN ÄÄNI. Tutustu eduskuntavaaliohjelmaamme tästä.

Voit tulla mukaan tekemään vaalivoittoa kanssamme:

  • liittymällä jonkun ehdokkaan tukitiimiin tai esimerkiksi
  • auttamalla oman alueesi KD:n paikallisosastoa ja piirijärjestöä vaalityössä

Jos voit olla mukana vaalityössä, olethan yhteydessä suoraan oman alueesi KD:n piirijärjestöön tai paikallisosastoon: yhteystiedot.

Eduskuntavaalien aikatauluihin voit tutustua: vaalit.fi/aikataulut ja tuleviin tapahtumiimme: kd.fi/tapahtumat.

 

KD:n ehdokkaisiin voi tutustuta  ehdokasgalleriassa.