Eduskuntavaalien vaaliavajaiset 9. – 10.2.2019 Aulangolla

Tervetuloa Kristillisdemokraattien eduskuntavaalien avajaisviikonloppuun Hämeenlinnaan 9. – 10.2.2019 Scandic Aulanko kokous- ja kylpylähotelliin! Viikonloppu on tarkoitettu kaikille KD:n jäsenille, perheenjäsenille, ystäville, ehdokkaille, tukitiimiläisille, aktiiveille sekä ihan kaikille KD:n toiminnasta kiinnostuneille!

llmoittaudut sitovasti mukaan täyttämällä tämän ilmoittautumislomakkeen viimeistään sunnuntaihin 20.1. mennessä: www.kd.fi/aulanko

ja vastaamalla sen kaikkiin pakollisiin (*-merkitty) kohtiin ja maksamalla ilmoittautumisesi perusteella tehdyn laskun eräpäivään mennessä tammikuussa 2019.

 

Jokaisen ilmoittautujan on täytettävä oma lomake. Jos mukana tulee alle 15-vuotiaita tai sinulla on muuta erityishuomiota, ota yhteys Mikko Rekimieheen ([email protected], puh 044 552 5030). 4-14 -vuotiaat lapset saavat ruokailut puolueen hintaan (alle 4v maksuttomina) ja lapset voivat majoittua lapsen lisävuoteeseen.

Pakettihinnat sisältävät:

 

·         yhden tai kahden yön (joko yhden yön: la-su tai kaksi yötä: pe-su) majoituksen yhden, kahden tai kolmen hengen huoneissa

·         kaikki KD:n ohjelmat ja koulutukset

·         lauantain keittolounaan ja sunnuntain keittolounaan

·         lauantain iltapäiväkahvin/teen + keksit

·         sunnuntain buffetaamiaisen (kahden yön paketissa myös lauantain buffetaamiaisen)

·         kylpyläosaston: altaiden ja saunojen vapaan käytön

 

Katso kaikki eri majoitusvaihtoehdot ja hinnat (yksi tai kaksi yötä; yhden, kahden tai kolmen hengen huoneissa) lomakkeelta: www.kd.fi/aulanko ja ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaihin 20.1. mennessä.

 

Lisämaksulla (36 €) on lauantai-illan iltaohjelma, joka sisältää kolmen ruokalajin illallisbuffetin: salaattipöytä, kolme pääruokaa, jälkiruokapöytä sekä kahvi/tee. Iltaohjelmassa on mm. Petri Laaksosen konsertti (n. 30 min). Petri Laaksonen on tunnettu mm. kappaleesta ”Täällä Pohjantähden Alla”. Tarkempia tietoja Petristä: www.petrilaaksonen.net.

Viikonlopun aikana on mahdollisuus ottaa itselle hyvä ehdokasvalokuva erittäin edulliseen 15 € hintaan (tarkemmat tiedot alla lomekkeella). La 9.2. klo 13.00 – 19.30 sekä su 10.2. klo 9.00 – 12.30 paikalla on ammattivalokuvaaja Jary Högnabba (www.kuvanuotta.fi). 15 minuutin kuvausajat varataan suoraan täältä: vello.fi/kuvanuotta.

 

Katso infot, aikataulut ja alustava ohjelma täältä: Aulangon infot, ohjelma ja aikataulut_2019

Aikataulut:

la 9.2.2019:
klo 10.30 ohjelma alkaa: koulutusta (samaan aikaan puoluehallituksen kokous sen jäsenille)
klo 13 – 14 lounas
klo 14 – n. 18 ohjelma ja koulutus jatkuvat
klo n. 18 – 19.30 vapaata aikaa esim. kylpylässä käyntiin
klo 19.30 iltaohjelma (mm. Petri Laaksosen konsertti) ja buffetillallinen (sen etukäteen varanneille ja maksaneille)

su 10.2.2019
klo 7.30 – 9 buffetaamiainen
klo 9 – 12.30 ohjelma ja koulutus jatkuvat
klo 12.30 – 14 lounas (huoneet voi luovuttaa sunnuntainan klo 13 asti)

Tule mukaan kouluttautumaan, saamaan paljon tietoa mm. KD:n eduskuntavaaliteemoista sekä tapaamaan kristillisdemokraatteja eri puolilta Suomea.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan nyt viimeistään sunnuntaihin 20.1. mennessä, jotta kaikki varaukset saadaan tehtyä ajoissa.

Scandic Aulanko -hotellista ja sen palveluista voit lukea tarkemmin: TÄÄLLÄ. Idyllisen ja perinteikkään Aulangon hotellin historiaan voi tutustua mm.: Wikipediassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aulangolle Hämeenlinnaan pääsee kätevästi:

–          OMALLA AUTOLLA: Scandic Aulangon osoite on Aulangontie 93, Hämeenlinna. Reittiohjeet voi katsoa parhaiten mm.: www.google.fi/maps

–          JUNALLA: Junalla pääsee Hämeenlinnaan. VR:n aikataulut ja hinnat löytyvät: www.vr.fi.

–          BUSSILLA: Linja-autolla 2 pääsee Hämeenlinnan keskustasta rautatieasemalta aivan Aulangon hotellin eteen. Linja-auto kulkee kerran tunnissa. Tarkan reitin voi katsoa: reittiopas.hameenlinna.fi. Lippuhinnat/suunta: aikuinen alk. 3,40 €, lapsi alk. 1,57 € (vuoden 2018 hinnat).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:

järjestöpäällikkö Mikko Rekimies

puh 044 552 5030

[email protected]