Lasse Heikkilä

69 - Lasse Heikkilä

Olen 57-vuotias akateemisesti koulutettu säveltäjä Tampereelta. Perheeseeni kuuluu vaimo ja 3 kouluikäistä lasta.

Elämäntyöni ja kutsumukseni on ylläpitää ja edistää kristinuskon keskeistä sisältöä ihmisten keskellä. Tärkein työkaluni on ollut musiikki, mutta olen myös kirjoittanut kirjan ja useita näyttämöteoksia, joista viime aikoina esillä ovat olleet erityisesti Suomi100 -juhlavuonna laajan kiertueen tehnyt Suomalainen messu ja kansalaissodan muistovuonna toteutettu Sovinto -projekti oheistilaisuuksineen, molemmat yhteistyössä korkeimman valtiovallan edustajien kanssa. Olen toiminut erilaisissa lyhytaikaisissa lähetysprojekteissa Aasian maissa. Outi Rossin kanssa kehitetty kristillisen lapsityön formaatti Jippii on levinnyt useisiin kymmeniin maihin.

Englannin kielitaitoni on hankittu University Of the Nations -yliopiston puolivuotisessa DTS-koulutuksessa Australiassa 90-luvulla.

Poliittisen kokemukseni pohjana on 18 vuoden yhtäjaksoinen jäsenyys  Tampereen kaupunginvaltuuston KD:n valtuustoryhmässä ja eri lautakunnissa. Yhtä kauan olen toiminut käräjäoikeuden maallikkotuomarina ja saanut herastuomarin arvonimen.

Eduskuntavaalien kakkossijat ja varaedustajuudet ovat minulle tuttuja. Alkavalla europarlamenttikaudella KD:n kakkossijan haltija ottanee tehtävän haltuun vuoden 2020 alusta puheenjohtajamme palatessa eduskuntaan. Perheeni on valmis lähtemään Brysseliin ja lapset ovat jo alkaneet puhua välillä englantia keskenäänkin.

Näillä kokemuksilla ja arvoilla olen valmis tekemään parhaani Euroopan parlamentissa.

Vaalikuva:

https://www.dropbox.com/s/wohb27ae644d7v7/LasseHeikkil%C3%A4.jpg?dl=0