Mika Ebeling

65 - Mika Ebeling

pastori, raamattukouluttaja, Helsinki

Olen 54-vuotias pastori, KD:n Helsingin valtuustoryhmän puheenjohtaja. Olen naimisissa ja meillä on neljä lasta, joista vanhin on jo naimisissa ja ensimmäinen lapsenlapsi on syntymässä juuri vaalipäivän aikoihin. Ykkösharrastukseni on shakki.

Olen kansallismielinen kristillisdemokraatti. Puolustan sanan- ja uskonnonvapautta. Uskon, että Jumala on antanut Euroopan eurooppalaisten kansojen kodiksi. Muuta kotia kansoillamme ei ole, joten tästä kodista tulee pitää hyvää huolta! Arvostan vieraanvaraisuutta, mutta en hyväksy sitä, että tänne muuttaa sellaista väkeä, joka haluaa elää kansojemme hankkimalla hyvinvoinnilla, tai joille Euroopan kristillinen arvopohja ei kelpaa. Pidän tärkeänä, että autamme hätää kärsiviä muuallakin maailmassa. Tavoitteemme tulee olla se, että auttamme kehitysmaat nousemaan omille jaloilleen.

En kannata EU:n muuttamista liittovaltioksi, enkä sitä, että hyvin taloutensa hoitavat jäsenmaat joutuisivat maksamaan huonosti talouttaan hoitavien leväperäisyyden. EU:n tulee pyrkiä edistämään jäsenvaltioidensa hyvinvointia, ei ottamaan niiltä tarpeettomasti valtaa itselleen.

Ilmastonmuutos-kysymyksessä on kuunneltava kaikkia vakavasti otettavia tiedemiehiä eikä ehdottomasti lukkiutua johonkin käsitykseen. Päätökset on tehtävä harkiten, kokonaisuutta ajatellen ja tavalla, joka ei tarpeettomasti vie hyvinvointiamme.

Vaalikuva:

https://www.kdpuolue.fi/vaalit/files/hakemus/ebeling-mika-7425.jpg?v=5c5d8fae32c4d