Liity jäseneksi

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Kristillisdemokraattiseen puolueeseen!

Suomen Kristillisdemokraatit kokoaa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kansalaisia, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Rakennamme Suomesta inhimillistä, oikeudenmukaista, perheystävällistä ja yritteliästä lähimmäisyhteiskuntaa, jossa jokaisen ihmisen arvo tunnustetaan ja kaikilla on turvallista elää. Puolustamme heikompiosaisten kansalaisten asemaa. Kannustamme yritteliäisyyteen ja itsensä kehittämiseen sekä vastuunottoon perheestä, lähimmäisistä ja luonnosta. Puolustamme jokaisen oikeutta ilmaista vapaasti mielipiteensä ja vakaumuksensa.

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p. on osa laajaa ja monimuotoista kristillisdemokraattista liikettä. Toimimme Euroopan Kansanpuolueessa (EPP). Tällaisessa kristillisdemokraattien ja keskustaoikeiston kansainvälisessä yhteistyössä edistämme kristillisdemokraattista osuutta ja vaikutusvaltaa. Teemme yhteistyötä erityisesti Pohjoismaiden kristillisdemokraattisten sisarpuolueiden kanssa.

Liity KD:n jäseneksi, jos haluat aktiivisesti edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikäihmisten terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia omalla paikkakunnallasi ja suomalaisessa yhteiskunnassa. Me haluamme turvata lähipalvelut ja terveyspalvelut jokaiselle. Lähde mukaan tähän työhön KD:n jäsenenä!

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p. on avoin kaikenikäisille ja jokaiselle, joka yhtyy puolueen periaateohjelman määrittelemiin arvoihin ja päämääriin, eikä ole muun puolueen jäsen. Puolueelle tulevat jäsenhakemukset toimitetaan hyväksyttäväksi kotipaikkakuntasi paikallisosastoon. (Alle 18-vuotiailta ei peritä mitään jäsenmaksua, tarvitaan huoltajan suostumus.)

Jäsenenä:

Sinut kutsutaan oman osastosi sääntömääräisiin kokouksiin sekä muihin tilaisuuksiin.

– Pääset itse vaikuttamaan politiikan tekoon oman kuntasi osaston ja puolueen päätöselinten kautta.

– Saat postitse tietoa puolueen toiminnasta sekä kansanedustajien, kuntavaltuutettujen ja muiden KD-vaikuttajien työstä ja tekemästä politiikasta.

– Ennen kaikkea tuet työtämme koko Suomen kansan parhaaksi.

– Kaikissa keskitettyyn jäsenmaksujärjestelmään kuuluvissa osastoissa jäsenmaksun hintaan sisältyy myös KD-lehti. (Muutamat osastot perivät vielä jäsenmaksun itse, eikä KD-lehti silloin sisälly jäsenmaksuun.)

 

Vuonna 2018 jäsenmaksun hinnat ovat kaikilla jäsenillä 35 € / vuodessa, mikä sisältää kuukausittain ilmestyvän ja kotiin kannettavan KD-lehden. Talouden toisella jäsenellä jäsenmaksu on 15 €, mikä ei sisällä KD-lehteä. (Alle 18-vuotiailla ei ole jäsenmaksua.)

-> Huom! Kun liittyy jäseneksi loppuvuonna 2018, kuluvan vuoden jäsenmaksu on maksuton. Ensimmäinen jäsenmaksulasku tulee tammikuussa 2019 vuoden 2018 jäsenmaksu osalta.

 

Nämä hinnat koskevat kaikkia paikallisosastoja, jotka ovat mukana
keskitetyssä jäsenmaksujärjestelmässämme. Tällöin vuosittaiseen jäsenmaksun hintaan sisältyy myös KD-lehti.

Lähes kaikki KD:n paikallisosastot ovat mukana keskitetyssä jäsenmaksujärjestelmässä: Osastot piireittäin_2018

Tarkempia tietoja paikallisosastosta ja jäsenmaksusta saat puoluetoimistosta: puh. (09) 3488 2200 tai [email protected].

Täytä jäsenlomake


Jag vill bli medlem i partiet