Tanus, Pursiainen, Nurmela ja Setälä eduskuntavaaleihin Pirkanmaalla

30.9.2018 klo 08:00 Uutiset

Pirkanmaan KD nimesi seitsemän ensimmäistä eduskuntavaaliehdokasta. Nimetyistä ehdokkaista neljä julkistettiin. He ovat tamperelaiset kansanedustaja, erikoislääkäri Sari Tanus (54) ja sosiaali- ja terveysalan opettaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Sirpa Pursiainen (39) sekä toiminnanjohtaja, sijaisäiti, FM Piia Nurmela (48) Lempäälästä ja matematiikan ja tieto- ja mediatekniikan lehtori Mika Setälä (51) Akaasta.

Ehdokkaat toimivat aktiivisesti erilaisissa luottamustehtävissä. Tanus työskentelee muun muassa Tampereen kaupunginvaltuutettuna. Pursiainen on Pirkanmaan KD-piirin puheenjohtaja sekä Pirkanmaan sote- ja maakuntauudistuksen poliittisen ohjausryhmän jäsen.  Nurmela on Lempäälän kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen ja Setälä Akaan valtuutettu ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja.

Nimettyjen lisäksi listalla on monta ehdokaskandidaattia, jotka varmistuvat myöhemmin.