Essayah sairaslomalle – puheenjohtajuuden jatko harkinnassa

3.8.2019 klo 13:17 Uutiset

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah kertoi lauantaina KD:n puoluehallituksen kokouksessa jäävänsä 2 viikon akuutille sairaslomalle heinäkuun lopussa varmistuneen alkuvaiheen rintasyöpädiagnoosin takia. Essayah myös kertoi sairaslomalla harkitsevansa, asettuuko enää ehdolle puolueen puheenjohtajaksi elokuun lopussa olevassa KD:n puoluekokouksessa Oulussa.

Halusin tuoda asian mahdollisimman nopeasti tietoon, jotta puolueorganisaatiolla jää aikaa valmistautua uuteen tilanteeseen ja ihmisille harkinta-aikaa puheenjohtajuuden suhteen. Asia on niin tuore, että useimmat aivan perhepiiriä lukuun ottamatta saavat tiedon tästä nyt. Kiitän kaikista jo nyt tulleista tuenilmaisuista, ja erityisesti esirukouksista, totesi Essayah.

Toivon palaavani eduskuntatyöhön istuntokauden alussa syyskuussa, ja muutoin osallistuvani hoitojen sallimissa rajoissa.

Puoluekokousta ja puoluetta koskevissa asioissa yhteydessä voi olla järjestöpäällikkö Mikko Rekimieheen 044 552 5030 ([email protected]).