Ari Mönttinen

 • Ari Mönttinen 25

  Yleislääketieteen erikoislääkäri, varakansanedustaja

  Lohja

  Syntymäpäivänäni 2022 minut valittiin aluevaltuutetuksi ja vuosi sitten varakansanedustajaksi. Miksi nyt olen asettanut tavoitteeksi europarlamentin?

  Parlamentin päätösten tavoitteena on lisätä 450 miljoonan eurooppalaisen hyvinvointia ja rakentaa sekä alueellaan että naapureilleen parempaa tulevaisuutta. Sitä haastaa Venäjä, jonka tavoitteet ovat epäselvät mutta keinot väkivaltaiset, tuhoisat ja ihmisarvosta piittaamattomat. Viimeistään nyt suomalaiset ymmärtävät kuinka tärkeää on olla mukana isommassa porukassa puolustamassa meille tärkeitä arvoja alkaen ihmisarvosta ja demokratiasta jatkuen pienempien kansojen ja ihmisryhmien oikeuksien tasavertaiseen kunnioittamiseen. Siksi Suomen on parempi olla mukana Euroopan Unionissa.

  Kristittynä, Punaisen Ristin delegaattina ja lääkärinä kaikkien ihmisten tasa-arvoinen kohtelu  ja oikeuksien kunnioittaminen on minulle ensisijainen periaate. Yhdessä muiden Euroopan kansojen kanssa sopimalla meillä on käytössämme ne leveämmät hartiat jota paremman ja turvallisemman tulevaisuuden rakentamiseen tarvitaan. Siksi haluan olla Europarlamentissa oppimassa muilta ja jakamassa suomalaista osaamista saavuttaaksemme tuon tavoitteen.

  Kotisivut  |  Facebook

  Tue kampanjaani täällä!

  Kuva median käyttöön