Puoluesihteeri haussa

Suomen Kristillisdemokraatit rp:n puoluevaltuuston syyskokous valitsee puolueen sääntöjen mukaisesti sääntömääräisenä puoluekokousvuonna puoluesihteerin aina seuraavaksi kahdeksi kalenterivuodeksi.

Haemme
PUOLUESIHTEERIÄ
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2020-31.12.2021

Tehtävässäsi ohjaat puolueen operatiivista toimintaa, toimit puoluevaltuuston ja puoluehallituksen sihteerinä, hoidat puolueen asioita puoluehallituksen, puoluevaltuuston ja puoluekokouksen päätösten mukaisesti ja vastaat puolue-elinten päätöksien toteutumisesta.

Haemme vahvaa tiimityön osaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja johtamistaitoja, erityisesti tulosvastuullisesta tiimijohtamisesta. Sekä suunnittelu- ja organisointikykyä, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja ja valmiutta runsaaseen matkustamiseen KD:n kenttätyössä. Sinulla tulee olla kokemusta järjestötyöstä sekä osaamista vapaaehtoistyön merkityksestä.

Kristillisdemokraattiseen ideologiaan ja arvopohjaan sitoutuminen on sinulle itsestään selvää ja sinulla on vahvaa näkyä ideologian jalkauttamisesta ja vahvistamisesta. Puoluesihteerin työssä tulee olla myös hyvä verkostoitumiskyky myös kansainvälisesti.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä riittävää työn kautta hankittua kokemusta vastuullisista tehtävistä. Arvostamme kokemusta Kristillisdemokraattien toiminnasta sekä erilaisten kampanjoiden vetämisestä.

Tehtävä alkaa 1.1.2020 ja on määräaikainen 31.12.2021 saakka.

Lisätietoja antavat puolueen vaalitoimikunnan puheenjohtaja Kimmo Rantanen puh. 0400 749 777 sekä puolueen puheenjohtaja Sari Essayah puh 0400 252 999.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t 15.10.2019 mennessä hallintopäällikkö Ismo Portinille mieluiten sähköpostilla: [email protected]
Tai postitse:
Suomen Kristillisdemokraatit rp
Ismo Portin
Karjalankatu 2 A , 7.krs
00520  HELSINKI
Kuoreen tunnus: ”puoluesihteeri”