KD nimesi lisää ehdokkaita – Eija-Riitta Korhola eurovaaliehdokkaaksi

6.3.2024 klo 10:00 Uutiset

Kristillisdemokraattien puoluehallitus on nimennyt neljä ehdokasta lisää kesäkuun EU-vaaleihin. Nimetyt ovat tiimipäällikkö Matti Heikkinen (Oulainen), filosofian tohtori, tietokirjailija Eija-Riitta Korhola (Helsinki), maanviljelijä, teologian maisteri David Pettersson (Pedersöre) sekä aluesyyttäjä, varatuomari Marika Visakorpi-Kemppainen (Jyväskylä). Europarlamentaarikkona vuosina 1999–2014 toiminut Eija-Riitta Korhola avaa päätöksensä taustoja blogissaan.

Ehdokkaisiin voit tutustua tarkemmin: kd.fi/jarjen-aani-euroopassa, mistä löydät mm. ehdokkaiden valokuvat. Kristillisdemokraatit tavoittelevat vahvalla listalla europarlamentaarikon paikkaa. Aikaisemmin KD:n ehdokkaiksi on nimetty Katriina Hiippavuori, Ari Mönttinen Tapio Puolimatka, Aki Ruotsala, Tommi Terä ja Ann-Niina Turunen.

Kristillisdemokraatit lähtevät vaaleihin teemalla: JÄRJEN ÄÄNI EUROOPASSA. Europarlamenttivaalit pidetään Suomessa 9.6.2024.

Lisätietoja:

Mikko Rekimies
puoluesihteeri
puh 044 552 5030
[email protected]
www.kd.fi