Join Our Party

Join the Party

Join Us!

Decision-making is always about value choices. As Christian Democrats we want to build the society on the basis of durable Judeo-Christian values.

Welfare can not be built only on material values. Neighborliness, respect for other people and recognizing right and wrong are the bases of activities with durable values both in raising children and in the business world, as well as decision making in the society.

We are working for the respect of human dignity, and for the overall welfare of the people. We want to build a just and caring society that offers alternatives in different life situations, possibilities to progress and prosper, and sufficient high quality care.

We welcome you to be an active part of our party. You are needed in this work – as a member, a supporter, a voter!

 

***

This page is under construction

***

 

Suomen Kristillisdemokraatit kokoaa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kansalaisia, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Rakennamme Suomesta inhimillistä, oikeudenmukaista, perheystävällistä ja yritteliästä lähimmäisyhteiskuntaa, jossa jokaisen ihmisen arvo tunnustetaan ja kaikilla on turvallista elää. Puolustamme heikompiosaisten kansalaisten asemaa. Kannustamme yritteliäisyyteen ja itsensä kehittämiseen sekä vastuunottoon perheestä, lähimmäisistä ja luonnosta. Puolustamme jokaisen oikeutta ilmaista vapaasti mielipiteensä ja vakaumuksensa.

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p. on osa laajaa ja monimuotoista kristillisdemokraattista liikettä. Toimimme Euroopan Kansanpuolueessa (EPP). Tällaisessa kristillisdemokraattien ja keskustaoikeiston kansainvälisessä yhteistyössä edistämme kristillisdemokraattista osuutta ja vaikutusvaltaa. Teemme yhteistyötä erityisesti Pohjoismaiden kristillisdemokraattisten sisarpuolueiden kanssa.

Liity KD:n jäseneksi, jos haluat aktiivisesti edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikäihmisten terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia omalla paikkakunnallasi ja suomalaisessa yhteiskunnassa. Me haluamme turvata lähipalvelut ja terveyspalvelut jokaiselle. Lähde mukaan tähän työhön KD:n jäsenenä!

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p. on avoin kaikenikäisille ja jokaiselle, joka yhtyy puolueen periaateohjelman määrittelemiin arvoihin ja päämääriin, eikä ole muun puolueen jäsen. Puolueelle tulevat jäsenhakemukset toimitetaan hyväksyttäväksi kotipaikkakuntasi paikallisosastoon. (Alle 18-vuotiailta ei peritä mitään jäsenmaksua, tarvitaan huoltajan suostumus.)

Jäsenenä:

  • Sinut kutsutaan oman osastosi sääntömääräisiin kokouksiin sekä muihin tilaisuuksiin.
  • Pääset itse vaikuttamaan politiikan tekoon oman kuntasi osaston ja puolueen päätöselinten kautta.
  • Saat postitse tietoa puolueen toiminnasta sekä kansanedustajien, kuntavaltuutettujen ja muiden KD-vaikuttajien työstä ja tekemästä politiikasta.
  • Ennen kaikkea tuet työtämme koko Suomen kansan parhaaksi.
  • Kaikissa keskitettyyn jäsenmaksujärjestelmään kuuluvissa osastoissa jäsenmaksun hintaan sisältyy myös KD-lehti. (Muutamat osastot perivät vielä jäsenmaksun itse, eikä KD-lehti silloin sisälly jäsenmaksuun.)

Vuonna 2020 jäsenmaksun hinta ovat kaikilla jäsenillä 35 euroa vuodessa, mikä sisältää kuukausittain ilmestyvän ja kotiin kannettavan KD-lehden. Talouden toisella jäsenellä jäsenmaksu on 15 euroa, mikä ei sisällä KD-lehteä. Alle 18-vuotiailla ei ole jäsenmaksua.

Nämä hinnat koskevat kaikkia paikallisosastoja, jotka ovat mukana keskitetyssä jäsenmaksujärjestelmässä. Tällöin vuosittaiseen jäsenmaksun hintaan sisältyy myös KD-lehti.

Lähes kaikki KD:n paikallisosastot ovat mukana keskitetyssä jäsenmaksujärjestelmässä.

Tarkempia tietoja saat kotiseutusi paikallisosastosta ja jäsenmaksusta saat puoluetoimistolta puh. (09) 3488 2200 tai [email protected]

Täytä jäsenlomake