Matti Heikkinen

70 Matti Heikkinen

Liikennelentäjä, Oulainen 

Olen 47 –vuotias perheenisä Oulaisista. Nuoruudessani suoritin sähkövoimatekniikan insinöörikoulutuksen ja palopäällystötutkinnon, sekä kouluttauduin liikennelentäjäksi silloisessa Finnairin Ilmailuopistossa. Työskentelin liikennelentäjänä noin kymmenen vuotta. Koti ja perhe Pohjois-Pohjanmaalla Oulaisissa ja työ Uudellamaalla Vantaalla ja lasten varttuminen aikaansaivat päätöksen irtisanoutua liikennelentäjäntyöstä. Nyt teen töitä Oulaisten Kuitu Oy:lle projektivastaavana.

Lähdin mukaan yhteisten asioiden hoitamiseen kunnallisvaaleissa 2017 Kristillisdemokraattien ehdokkaana ottamaan osaa arvotalkoisiin. Siitä lähtien olen toiminut kaupungin valtuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä ja muissa kaupungin luottamustehtävissä. Toimin myös maakunnallisen kyläyhdistyksen Pohjois-Pohjanamaan Kylät Ry:n puheenjohtajana.

Nuo tuolloin puolueen julistamat arvotalkoot ovat edelleenkin minut myös näihin vaaleihin innoittanut ajatus. Haluan olla tekemässä töitä ja tuomassa esille KD:läistä politiikkaa ja sitä arvopohjaa, johon kristillisdemokraattinen ajattelu perustuu.

https://www.kdpuolue.fi/vaalit/files/hakemus/heikkinen-matti-7654.jpg?v=5c765e6db69c5