KD toivottaa hyvää pääsiäistä – maakuntakiertue jatkuu 6.4. Lappeenrannassa

29.3.2018 klo 13:23 Uutiset

Kristillisdemokraatit toivottavat kaikille hyvää ja onnellista pääsiäisen aikaa. Pääsiäisen jälkeen KD jatkaa maakuntakiertuettaan perjantaina 6.4. Lappeenrannan kevätmarkkinoilla.

Mukana kauppatorilla ovat mm. kaupunginvaltuutetut Marjatta Moilanen ja Juha Rantalainen, muita KD Kaakkois-Suomen ja KD Lappeenrannan maakuntavaaliehdokkaita ja aktiiveja sekä puolueen 1. varapuheenjohtaja Tiina Tuomela ja puolueen hallintopäällikkö Ismo Portin.

Lappeenrannan jälkeen KD:n 60 vuotta kestävää lähimmäisyyttä -kiertue jatkaa lauantaina 14.4. Mikkelissä ja kevään sekä kesän aikana KD kiertää ympäri Suomea.

Tulevat tapahtumapäivät ja -paikat löytyvät sivulta: www.kd.fi/tapahtumat. Tervetuloa mukaan!

Kristillisdemokraattien johtoajatuksena on rakentaa Suomesta inhimillistä, oikeudenmukaista, perheystävällistä ja yritteliästä lähimmäisyhteiskuntaa, jossa jokaisen ihmisen arvo tunnustetaan ja kaikilla on turvallista elää. Puolustamme heikompiosaisten kansalaisten asemaa. Kannustamme yritteliäisyyteen ja itsensä kehittämiseen sekä vastuunottoon perheestä, lähimmäisistä ja luonnosta, kiteyttää puolueen missiota puheenjohtaja Sari Essayah.

Hän muistuttaa, että kestävän kehityksen lisäksi tarvitaan myös kestävää lähimmäisyyttä.
– Lähimmäisyys ilmenee sekä asenteessamme toisiamme kohtaan, mutta sen pitäisi olla myös yhteiskunnan kehittämisen lähtökohta. Lähimmäisyys toimii ihmisten ja kulttuurien välisiä luonnollisia eroja yhdistävänä tekijänä. Puolustamme jokaisen oikeutta ilmaista vapaasti mielipiteensä ja vakaumuksensa.