KD mukana Porin Suomi Areenassa, puoluetoimisto kesätauolla

8.7.2018 klo 19:31 Uutiset

Kristillisdemokraattien puoluetoimisto on kesätauolla juhannuksesta alkaen heinäkuun loppuun. Toimisto aukeaa maanantaina 30.7.

Kristillisdemokraatit ovat jälleen mukana Suomi Areena -viikon tapahtumissa Porissa 16.-20.7.2018.

KD:n puoluepäivä on tiistaina 17.7, jolloin KD:n oma lavatunti on Purje-lavalla Raatihuoneenpuistossa klo 13-14. Mukana lavakeskustelussa ovat kansanedustajat Sari Essayah, Sari Tanus ja Antero Laukkanen, puolueen 1 varapuheenjohtaja Tiina Tuomela ja puoluesihteeri Asmo Maanselkä. Tilaisuuden juontaa puoluevaltuuston puheenjohtaja Aki Ruotsala.

KD:n edustajia on mukana myös muissa Suomi Areena -viikon tapahtumissa. Tervetuloa juttelemaan puolueen edustajien kanssa Kansalaistorin puolueteltalle, joka on avoinna maanantaina klo 9-17, tiistaista torstaihin klo 10-17 ja perjantaina klo 10-16. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja tule tapamaan!

Kansanedustajia voit tavata erilaisissa kesätapahtumissa eri puolilla maata. Eduskuntaryhmän kesäkokous pidetään Keuruulla ja Jyväskylä 27.-28.8. Sen yhteydessä järjestetään KD-aktiivien yhteinen iltatapahtuma Iso Kirja -opiston Hirsikirkossa maanantaina 27.8. klo 18 alkaen. Tiistaina 28.8. klo 15-16:30 pidetään kansalaistapaaminen Jyväskylän keskustassa.

Ilmoittautumis- ja tilaisuustiedot sekä muut KD:n kesän tapahtumat löydät www.kd.fi/tapahtumat.

Puoluetoimisto toivottaa kaikille rauhallista ja onnellista kesän aikaa.