Uudenmaan KD nimesi eduskuntavaaliehdokkaita – Laukkanen pyrkii jatkokaudelle

13.9.2018 klo 13:44 Uutiset

Kristillisdemokraatit Uudenmaan piirihallitus on nimennyt ensimmäiset kolmetoista ehdokasta eduskuntavaaleihin 2019. Kansanedustaja, sosiaalineuvos Antero Laukkanen on hakemassa jatkokautta. Kristillisdemokraatit tulee nimeämään Uudellamaalla täyden listan 36 henkilöä.

Nyt julkistetaan yksitoista ehdokasta: Espoosta kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu, sosiaalineuvos Antero Laukkanen, kaupunginvaltuutettu, yleislääketieteen erikoislääkäri Kaarina Järvenpää sekä yläasteen aineenopettaja Hannu Laaksonen. Vantaalta kaupunginvaltuutettu, lastentautien erikoislääkäri Tiina Tuomela sekä varavaltuutettu, teologian maisteri Soili Haverinen.

Hyvinkäältä on nimetty kaupunginvaltuutettu, tuotantopäällikkö Reija Taupila, Kirkkonummelta kunnanvaltuutettu, muusikko Petri Ronkainen, Loviisasta biologi, FM perhehoitaja Sonja Huttunen, Mäntsälästä kunnanvaltuutettu, kirkon nuorisotyönohjaaja, sosionomi Susanna Koivula, Sipoosta kunnanvaltuutettu, oopperalaulaja, laulunopettaja, sairaanhoitaja Tiina Sinkkonen sekä Karkkilasta kaupunginvaltuutettu, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja (AMK) Hannamari Auvinen.

Kristillisdemokraattien teemoja 1,65 miljoonan asukkaan metropolialueella tulevat olemaan puolueen yleisteemojen ohella ainakin liikenne- ja asuntopolitiikka sekä maahanmuutto.