KD eduskuntaryhmä hakee ryhmäavustajaa – Tule meille töihin! Kom och jobba med oss!

10.6.2022 klo 12:23 Uutiset

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä hakee ruotsinkielentaitoista ryhmäavustajaa. Ryhmäavustaja avustaa kansanedustajia valtiopäivätoimintaan liittyvissä valmistelu- ja suunnittelutehtävissä, tausta-aineiston kokoamisessa, viestinnässä, yhteydenpidossa sidosryhmiin sekä sihteeri- ja toimistotehtävissä. Lisäksi tehtävään kuuluu ryhmäkanslian yhteisiä tehtäviä. Nyt valittava ryhmäavustaja avustaa ensisijaisesti kansanedustaja Peter Östmania.

Odotamme sinulta kristillisdemokraattisen ideologian tuntemusta ja halua työskennellä aatteen eteen yhdessä kanssamme. Olet oma-aloitteinen työntekijä, sinulla on vahva organisointikyky ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Työssäsi käännät ja tuotat tekstejä sekä suomen että ruotsin kielellä, joten tarvitset hyvät taidot molemmissa kielissä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä korostuu some-viestintä.

Henkilö on työsuhteessa Kristillisdemokraattiseen eduskuntaryhmään. Tehtävä on kokoaikainen, mutta työaikaprosentista voidaan tarvittaessa sopivan henkilön löytyessä sopia joustavasti. Työsuhde ovat määräaikainen ja päättyy vaalikauden loppuun. Työsuhteessa sovelletaan eduskuntaryhmän käytössä olevia palkkojen ja työehtojen määräytymisperusteita. Ryhmäavustajan palkka on 2 683,77 euroa kuukaudessa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys. Työsuhde alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työpiste sijaitsee eduskunnassa, etätyöstä sovitaan erikseen työtehtävien mukaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi joko suomeksi tai ruotsiksi viimeistään torstaina 7.7.2022 eduskuntaryhmän pääsihteeri Iina Mattilalle osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä pääsihteeriltä sähköpostilla tai puh. 050 462 4002 (tavoitettavissa viikoilla 25 ja 27).