Kristillisdemokraattien ensimmäiset 10 eduskuntavaaliehdokasta Vaasan vaalipiirissä julki

13.10.2022 klo 11:12 Uutiset

KD:n Vaasan vaalipiirin piirijärjestöt ovat julkistaneet ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat kevään 2023 vaaleihin. He ovat Hanna-Lea Ahlskog Kokkolasta, Pentti Ahopelto Alavudelta, Virpi Ali-Haapala Toholammilta, Tomi Kaunismäki Vaasasta, Hannu Kippo Kokkolasta, Rami Lehtola Pietarsaaresta, Veera Männistö Vaasasta, David Pettersson Pedersörestä, Kimmo Rantanen  Seinäjoelta ja Peter Östman Luodosta.

Kristillisdemokraattien Vaasan vaalipiirin yhteinen KickOff -lähtölaukaus eduskuntavaaleihin 2023 -tilaisuus pidettiin 1.10. Seinäjoella. Tilaisuus keräsi yhteen KD:n Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan piirien eduskuntavaaliehdokkaita ja aktiiveja.

Tilaisuuden juontajina ja keskustelujen fasilitaattoreina toimi KD Vaasan puheenjohtaja, piiri- ja puoluehallituksen jäsen Ari Koski sekä Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Tiina Hauta.

KickOff-tilaisuus innosti KD-väkeä yhteiseen keskusteleluun tulevien vaalien poliittisista sisällöistä ja tavoitteista.

Alustukset keskustelulle pitivät puoluesihteeri Elsi Juupaluoma ja kansanedustaja, KD:n 1. varapuheenjohtaja Peter Östman.

KD Vaasan vaalipiirin KickOff -tilaisuuden yhteiskuvassa eduskuntavaaliehdokkaat Peter Östman (vas.), Tomi  Kaunismäki, Veera Männistö, Hannu Kippo, Pentti Ahopelto, Kimmo Rantanen, Virpi Ali-Haapala, Hanna-Lea Ahlskog ja Rami Lehtola. Kuvasta puuttuu David Pettersson.