Sari Essayah presidentiksi numerolla 9

5.1.2024 klo 21:33 Uutiset

Maa- ja metsätalousministeri, puolueen puheenjohtaja Sari Essayah on ehdolla Suomen seuraavaksi presidentiksi. Sari Essayah on yksi maamme luotetuimmista ja arvostetuimmista politiikoista, johon luotetaan yli puoluerajojen.

Sarin mielestä se, mikä on parasta Suomelle, rakentuu turvakolmiosta, jonka sivut muodostuvat turvallisuudesta sekä kriisinkestävyydestä ja kansainvälisestä yhteistyöstä pohjan levätessä lähimmäisyhteiskunnassa. Se on Suomi, jossa otetaan vastuuta koko yhteisöstä ja pidetään huolta heikoimmistakin.

Lue tarkemmin Sarin vaaliteemoista ja -tilaisuuksista: sariessayah.fi.

Presidentinvaalien enakkoäänestys on kotimaassa 17.-23.1.2024 ja ulkomailla 17.-20.1.2024. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 28.1.2024.