Päivi Räsänen: Kristillisdemokraattien kannatus vahvassa nousussa

20.3.2015 klo 17:48 Uutiset

Tuoreen Ylen gallupin mukaan Kristillisdemokraattien kannatus on vahvassa nousussa. Puolueen kannatus on noussut edellisistä lukemista 0,6 % ja on nyt 3,9 %. Puolueen puheenjohtaja Päivi Räsänen iloitsee, että KD:n vastuullinen työ eduskunnassa ja maan hallituksessa näkyy kannatusmittauksissa. Motivoituneen ehdokas- ja tukijoukkomme ansiosta voimme rohkeasti tehdä nousujohteisen kampanjan.

 

–          Tavoitteenamme on menestyä vaaleissa niin, että voimme jatkaa vahvaa vaikuttamista eduskunnassa ja edelleen myös hallituksessa. Tavoittelemme eduskuntaan vähintään kahdeksaa kansanedustajaa. Uskon vahvasti, että esimerkiksi Savo-Karjalan vaalipiiristä meillä on aito mahdollisuus saada jopa kaksi edustajaa ja ensi kertaa vuosikymmeniin Kristillisdemokraateilla on mahdollisuus saada oma edustajamme läpi Lapista, Räsänen kertoo.

 

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys käydään aikavälillä 8. – 14.4.ja vaalipäivä on sunnuntaina 19.4. Kaikkiin ehdokkaisiin ja heidän ehdokasnumeroihin voi tutustua: www.kd.fi/ehdokkaat.