Kristillisdemokraatit tehostaa ja sopeuttaa toimintaansa

6.6.2015 klo 13:52 Uutiset

Kristillisdemokraattien puoluehallitus päätti lauantain kokouksessaan sopeuttaa toimintaa vaalien jälkeiseen tilanteeseen, jossa puoluetukien määrä pienenee 18% nykytasosta. Yhden kansanedustajan väheneminen merkitsee 160 000€ tulon menetystä vuodessa. Lisäksi mahdollinen puoluetukien leikkaus uuden hallituksen toimesta otetaan huomioon.

Kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvä KD-Lehti lakkaa ja tilalle perustetaan kuukausittainen aikakauslehti vuoden 2016 alusta. Verkkolehteen www.kdlehti.fi panostetaan aiempaa enemmän. Uuden kuukausilehden sekä www.kdlehti.fi osa-aikaiseksi päätoimittajaksi valittiin tekniikan tohtori Esa Erävalo. Toimituksessa jatkaa lisäksi kaksi kokoaikaista toimittajaa.

Kristillisdemokraatit vähentää palveluksestaan yhden kokoaikaisen ja osa-aikaisen työntekijän. Irtisanottuja tuetaan uuden työpaikan löytymisessä. Lisäksi palkkoja sekä työaikoja sopeutetaan muun henkilöstön osalta.

Lisätietoja:

Asmo Maanselkä, puoluesihteeri

044-5112236