Pohjanmaan KD Naiset haluavat satsata etsivän vanhustyön kehittämiseen

19.2.2017 klo 12:07 Uutiset

Kristillisdemokraattien Pohjanmaan Naispiiri kokoontui vuosikokoukseen Seinäjoella Marttilan koululla. Vieraana oli KD Naisten valtakunnallinen puheenjohtaja, lääkäri Tiina Tuomela Vantaalta. KD Pohjanmaan Naispiiri käsittää koko Vaasan vaalipiirin alueen.

KD Pohjanmaan Naispiiri haluaa, että kunnat lähtevät kehittämään etsivää vanhustyötä. Kohteena ovat yksinäiset vanhukset, jotka voidaan ”ilmiantaa” kenen tahansa puolelta erityisille tiimeille, jotka käyvät vanhuksen kotona kartoittamassa hänen tilanteensa, ja löytämässä ratkaisuja mm.yksinäisyydessä kipuiluun.

Etsivä vanhustyö on osa KD:n vaalitematiikkaa, johon kuuluu ”inhimillisempi ote” kuntalaisten asioihin puuttumisessa.

Johtokunnassa työskentelevät vuonna 2017: Puheenjohtajana jatkaa Isa-Maria Söderudd (Vaasa), Tellervo Vallius (varapuh.joht. Vaasa), Milla-Maria Mäkiä (sihteeri, Kauhajoki), Terttu Harakka (Vaasa), Annukka Latvala (Seinäjoki), Helena Lahtinen (Lapua), Ritva Lämpsä (Laihia), Mirjami Eilola (Seinäjoki) ja Lea Mäki (Kauhava).