KD Helsinki paperittomien hoidon laajentamisesta: Työryhmää on syytä kuunnella

26.11.2017 klo 17:36 Uutiset

Helsingin kaupunginhallitus esittää paperittomien eli laittomasti maassa oleskelevien terveydenhuollon huomattavaa laajentamista koskien mm hammashuoltoa ja tarvittaessa erikoissairaanhoitoa sekä ilmaista asumista ja ruokaa. Päätös tuntuu erikoiselta, kun Helsingin kaupungin asettama asiantuntijatyöryhmä on syyskuussa 2017 aloittanut selvittämään paperittomien tilannetta ja tarpeita. Mitä mieltä on asettaa työryhmiä, jos ne sivuutetaan?

Kristillisdemokraattien Helsingin piirikokous katsoo, että oikea aika tehdä tästä asiasta päätöksiä on silloin, kun työryhmä on saanut työnsä tehtyä.

KD:n Helsingin piiri pitää tärkeänä, että myös vanhusten kotipalvelut, lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut sekä vammaispalvelut saatetaan kuntoon. Lisäksi pienituloisten ja maksukyvyttömien helsinkiläisten mahdollisuus riittävään perusterveydenhoitoon, asumiseen ja ruokaan tulee turvata.

Kristillisdemokraattien Helsingin piirin syyskokous

Kuvassa piirin puheenjohtajana vuodelle 2018 jatkamaan valittu Tuulikki Tepora.