Henkilöstömuutoksia KD-ryhmässä, Kalmi pääsihteeriksi

12.2.2018 klo 14:07 Uutiset

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän ryhmäkansliassa aloittaa maaliskuun alusta kolme uutta työntekijää. Kevätkauden ajaksi poliittisen sihteerin osa-aikaiseen tehtävään tulee aiemmin mm. KD-ryhmässä pääsihteerin sijaisena ja sisäministerin erityisavustajana työskennellyt kauppatieteiden maisteri Marjo Loponen. Uusina ryhmäavustajina aloittavat maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Tapio Luoma-aho ja humanististen tieteiden kandidaatti, KD Nuorten 1. varapuheenjohtaja Elsi Ranta. He työskentelevät kevätkaudella osa-aikaisesti neljä päivää viikossa ja syksystä alkaen täydellä työajalla.

Uutta henkilöstöä tarvitaan, koska poliittinen sihteeri Sonja Falk siirtyy toisiin tehtäviin maaliskuun alusta ja osa-aikainen poliittinen sihteeri, KD-lehden päätoimittaja Esa Erävalo jää eläkkeelle huhtikuun alusta.

Huhtikuun alusta KD eduskuntaryhmän ts. pääsihteeriksi siirtyy vaalikauden loppuun saakka poliittinen sihteeri Markus Kalmi. Nykyinen pääsihteeri Merja Eräpolku puolestaan aloittaa määräaikaisessa tehtävässä uutena eduskuntaryhmän osa-aikaisena tiedottajana. Lisäksi hän toimii myös KD-puolueen palveluksessa toimittajan ja tiedottajan tehtävässä seuraaviin eduskuntavaaleihin saakka.