KD Keski-Suomi nimesi lisää eduskuntavaaliehdokkaita

18.11.2018 klo 18:16 Uutiset

Kristillisdemokraattien piirin syyskokous kokoontui lauantaina 17.11. Jämsässä ja nimesi uusiksi eduskuntavaaliehdokkaiksi Arvo Kristianssonin, Pirjo Merihongan ja Miko Puustellin.

Henkikirjoittaja, varatuomari Arvo Kristiansson (57) on saarijärveläinen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen varajäsen. Jämsäläinen Pirjo Merihonka (51) on taloushallinnon ammattilainen ja toimii matkailusihteerinä. Miko Puustelli (42) on pastori ja Uuraisten kunnanvaltuutettu.

Aiemmin KD on nimennyt ehdokkaiksi Maahanmuuttoviraston ylitarkastaja Tomi Kuosmasen ja varatuomari, kihlakunnansyyttäjä Marika Visakorven. Lista täydentyy vuoden alkupuolelle mennessä.

Piirin puheenjohtajaksi valittu viitasaarelainen Hannu Suni iloitsee, että KD on saamassa Keski-Suomessa kevään vaaleihin vahvan ja monipuolisen ehdokaslistan. Lokakuussa Keskisuomalaisen julkaisemassa vaaligallupissa KD menestyi erinomaisesti ja se innostaa puolueväkeä vaalityöhön. Tavoitteena on saada KD:lle kansanedustajan paikka Keski-Suomesta.