Ääni Kristillisdemokraateille on ääni kestäville arvoille ja Suomelle, johon voit luottaa!

12.4.2019 klo 15:00 Uutiset

Sunnuntaina 14.4. äänestetään Suomen suunnasta. Ääni Kristillisdemokraateille on ääni kestäville arvoille ja Suomelle, johon voit luottaa. Vaalipäivänä voit äänestää voi kello 9-20 vain omassa äänestyspaikassasi, joka mainitaan postitse saamassasi ilmoituskortissa.

– Kristillisdemokraateilla on upea 190 ehdokkaan joukko tukitiimeineen tekemässä vaalivoittoa. Kannatusmittaukset ovat puhaltaneet myötätuulta. Viimeisin YLE:n 11.4. julkaisema gallup kertoi 4,3% kannatuksesta ja lupailee lisäpaikkoja. Alueellisesti maakunnissa kannatusluvut ovat jopa 6-9 luokkaa. Kuitenkin monessa vaalipiirissä on kansanedustajapaikan saaminen pienestä kiinni, kertoo puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

Reilu kolmannes suomalaisista on jo äänestänyt, mutta vielä hyvin moni pohtii, ketä äänestäisi vai äänestäisikö ollenkaan. Pitkälti juuri näiden ihmisten valinnat ratkaisevat sen, millainen eduskunnan kokoonpanosta tulee.

Jos kannatat Kristillisdemokraatteja, voit olla kullanarvoinen vaalityöntekijä omassa lähipiirissäsi suosittelemalla ja rohkaisemalla äänestämään KD:n ehdokkaita. Kaikkien heidän tiedot ja numerot löytyvät puolueen verkkosivuilta www.kd.fi/ehdokkaat. Monilla ehdokkaista on omat Facebook- ja verkkosivut.

KD on rakentava vaihtoehto kestävällä arvopohjalla. Tässä kiteytetysti joitakin tärkeistä tavoitteistamme:

  • Rakennamme Suomea lapsiystävälliseksi. Perhevapaisiin tarvitaan kiintiöiden sijaan lisää joustavuutta. Lapsilla on oltava rauha saada kasvaa tasapainoisesti tyttöinä ja poikina.
  •  Vanhustenhoito ja sote-palvelut on saatava kuntoon. Tahdomme inhimillisyysvajeen pois vanhustenhoidosta. Arvokas vanhustenhoito on yhteiskunnan kunniatehtävä. Sairastuneen pitää päästä viiveettä lääkäriin ja saada tarvitsemaansa hoitoa.
  • Tahdomme, että työnteko ja yrittäminen kannattavat aina. Monimutkainen sosiaaliturva pitää uudistaa. Koulutukseen ja tutkimukseen on panostettava.
  • Turvallisuudesta ei ole varaa tinkiä. Siitä huolehtiminen on yhteiskunnan perustehtävä.
  • Huolehdimme ympäristöstä ja alueiden elinvoimaisuudesta. Tahdomme turvata kotimaisen ruuantuotannon.
  • Vaalimme kristillisiä arvoja ja kasvatusta sekä hyviä suomalaisia perinteitä. Puolustamme ihmisten oikeutta mielipiteen-, sanan- ja uskonnonvapauteen. Ahkeruus, välittäminen ja lähimmäisyys ovat voimavara, jota emme halua hukata.

Lue lisää KD:n tavoitteista vaalisivuilta ja eduskuntavaaliohjelmasta
sekä muista erityisohjelmistamme ja KD-verkkolehdestä.

Valitse vastuullinen vaikuttaja – löydä oma ehdokaasi www.kd.fi/ehdokkaat

Lisätietoja ja ohjeita äänestämiseen löydät Oikeusministeriön vaalisivuilta