Pohjanmaan piiri esittää Aki Ruotsalaa jatkamaan puoluevaltuuston puheenjohtajana

14.6.2019 klo 13:02 Uutiset

Kristillisdemokraattien Pohjanmaan piirihallitus päätti esittää puoluekokoukselle puoluevaltuuston puheenjohtajaehdokkaaksi Aki Ruotsalaa Seinäjoelta. Hän on toiminut puoluevaltuuston puheenjohtajana myös edellisen kaksivuotiskauden.  Kristillisdemokraattien puoluekokous pidetään Oulussa elokuun 24. ja 25. päivänä.

Kristillisdemokraattien Pohjanmaan piirihallitus kokoontui alkuviikosta Kauhavan Kortesjärvellä. Uutena piirisihteerinä aloitti Anne Nätynki Alajärveltä. Hallitus keskusteli myös puoluekokousaloitteesta. Aloitteessa on tarkoitus nostaa keskusteluun ulkomaisten yhtiöiden toiminnan lainsäädännöllinen rajoittaminen koskien Suomen luonnonvarojen hyödyntämistä mm. veden viennissä ja kaivostoiminnassa.