Puoluesihteeri haussa jälleen kaksivuotiskaudelle

19.9.2019 klo 13:34 Uutiset

Kristillisdemokraattien puoluevaltuuston syyskokous marraskuun lopulla valitsee puolueen sääntöjen mukaisesti sääntömääräisenä puoluekokousvuonna puoluesihteerin aina seuraavaksi kahdeksi kalenterivuodeksi. Hakuaika tehtävään on meneillään 15.10. saakka.

Puoluesihteeri hoitaa KD:n operatiivista toimintaa, toimii puoluevaltuuston ja puoluehallituksen sihteerinä ja hoitaa puolueen asioita puoluehallituksen, puoluevaltuuston ja puoluekokouksen päätösten mukaisesti sekä vastaa puolue-elinten päätöksien toteutumisesta.

KD hakee vahvaa tiimityön osaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja johtamistaitoja sekä suunnittelu- ja organisointikykyä. Kristillisdemokraattiseen ideologiaan ja arvopohjaan sitoutuminen on  itsestään selvää ja valittavalla henkilöllä tulee olla vahvaa näkyä ideologian jalkauttamisesta ja vahvistamisesta. Puoluesihteerin työssä tulee olla myös hyvä verkostoitumiskyky myös kansainvälisesti.

Lue lisää