Kristillisdemokraatit toivottavat rauhallista joulun aikaa!

21.12.2019 klo 08:08 Uutiset

Kristillisdemokraattien puoluejohto ja -toimiston henkilökunta toivottaa Sinulle ja läheisillesi rauhallista joulun aikaa ja onnellista alkavaa vuotta.

Kulunut vuosi on ollut kiireinen. Huhtikuussa pidetyt eduskuntavaalit ja heti perään toukokuussa olleet europarlamenttivaalit olivat suuri ponnistus. Lämmin kiitos vielä kerran jokaiselle ehdokkaana olleelle ja vaalityössä puurtaneelle sekä piirien ja osastojen vastuunhenkilöille!

Elokuun puoluekokouksessa puolueemme varapuheenjohtajisto uusiutui. Puoluekokouksessa ehdotettu miesverkosto on aloittanut toimintansa 2. varapuheenjohtaja Viljami Haaviston ja puoluesihteeri Asmo Maanselän vetämän Konservatiivi.fi -sivuston kautta.

KD:n 3. varapuheenjohtaja Sonja Falkin valmistelussa on KD Akatemian toiminnan uudelleen aloittaminen. 1. varapuheenjohtaja Peter Östman on keskittynyt KD:n kenttätyön vahvistamiseen, jotta olisimme hyvin valmiita kevään 2021 kuntavaaleihin.

Tarvitsemme varmasti jokainen hengähdystä ja voimien keräämistä alkavaan vuoteen. Tämän vuoksi myös KD:n puoluetoimistolla ja eduskuntaryhmässä pidetään lomaa vuodenvaihteen aikaan. Puoluetoimistolla palataan työhön pääosin loppiaisen jälkeen.