KD:n puoluevaltuusto marraskuussa etänä, puoluekokous elokuussa Joensuussa

18.11.2020 klo 18:09 Uutiset

Kristillisdemokraattien puoluevaltuuston syyskokous lauantaina 28.11. pidetään etäkokouksena Teamsin kautta. Puoluevaltuuston oli alun perin tarkoitus kokoontua Seinäjoella.

Kristillisdemokraattien seuraava 34. sääntömääräinen puoluekokous pidetään 28.-29.8.2021 Joensuun Carelia-salissa, joka on Itä-Suomen yliopiston juhlasali ja kaupungin tärkein konserttisali. KD:llä on viimeksi ollut puoluekokous Joensuussa vuonna 1987. Puoluekokouksen järjestelyistä vastaa järjestelytoimikunta, jota vetää joensuulainen Jarmo Pippola.

Kuntavaalikampanjan avaus pidetään 13.-14.2.2021. Tapahtumapaikaksi oli ennakkoon sovittu Härmän kylpylä Kauhavalla. Koska Kristillisdemokraattien ensi vuoden tapahtumien järjestelyissä otetaan koko ajan huomioon mahdolliset koronarajoitukset ja epidemiatilanne, on todennäköistä, että tapahtuma muutetaan etätapahtumaksi tai eri puolille maata hajautetuksi kampanjapäiväksi.

Kristillisdemokraatit ovat koko koronaepidemian ajan järjestäneet erilaisia tapahtumia verkossa, kuten kansanedustajien KD-LIVE kyselytunteja Facebookissa sekä erilaisia webinaareja, Teams-koulutuksia ja -kokouksia.