KD Nuoret hakee hankekoordinaattoria!

19.11.2020 klo 14:45 Uutiset

Haluatko päästä kurkistamaan Suomen dynaamisimman poliittisen nuorisojärjestön kulisseihin kaikkien aikojen kuntavaalikeväänä? Oletko innovatiivinen työntekijä, jolla pysyy langat käsissä ja joka viihtyy reissun päällä ympäri Suomen? Hae töihin KD Nuorille!

Suomen Kristillisdemokraattiset Nuoret ry hakee hankekoordinaattoria koordinoimaan nuorisojärjestön kuntavaalityötä kevääksi 2021. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen (4.1.-30.4.). Työsuhdetta voidaan vaalikevään jälkeen mahdollisesti jatkaa nuorisopiiritoiminnan koordinoijan tehtävissä.

Koordinaattorina rekrytoit nuoria kuntavaaliehdokkaita ja toteutat kuntavaalikampanjaa yhdessä ehdokkaiden, nuorisopiirien ja pääsihteerin kanssa. Vastaat ehdokasrekrytoinnin loppuspurtista, yhteydenpidosta ehdokkaisiin ja kampanjan käytännön jalkauttamisesta ympäri maan. Työajastasi merkittävä osuus kuluu matkan päällä kampanjoinnin parissa, mutta työskentelet myös itsenäisesti toimistotehtävissä. Sinun ei tarvitse asua pääkaupunkiseudulla, mutta odotamme, että teet työtä säännöllisesti myös toimistollamme Helsingissä. Lähiesimiehenäsi toimii järjestön pääsihteeri.

Työntekijänä odotamme sinulta:
Intohimoa rakentaa kanssamme kaikkien aikojen kuntavaalikampanja
Paneutuneisuutta poliittiseen kampanjointiin joko työn, opintojen tai luottamustehtävien kautta
Järjestelmällistä ja itseohjautuvaa työotetta
Soveltuvia opintoja, esimerkiksi loppusuoralla olevat korkeakouluopinnot
Monipuolisia viestintätaitoja

Eduksi katsotaan:
Mahdollisuus jatkaa hankekoordinaattorin tehtävissä myös kuntavaalikevään jälkeen
Aiempi kokemus kampanjatyöstä
Hyvä ruotsin kielen taito
Auto käytettävissä

Työaika: 50 %, sisältää ilta- ja viikonlopputyötä
Määräaikaisuuden peruste: Tehtävän projektiluontoisuus, toiminnan määräaikainen rahoitus

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveella ja CV viimeistään keskiviikkona 9.12. osoitteeseen [email protected]. Haastattelut pidetään koronatilanteen mukaan joko toimistollamme Helsingissä tai Zoom-yhteydellä viikolla 51. Kysymyksiin vastaa KD Nuorten puheenjohtaja Annika Lyytikäinen ([email protected]).