Uusi keskusteluohjelma Kompassi alkaa AlfaTV:n kanavalla 3.10.

29.9.2021 klo 13:26 Uutiset

Kompassi on uusi rento keskusteluohjelma ajankohtaisista yhteiskunnallisista teemoista, joka lähetetään AlfaTV:n kanavalla joka toinen viikko sunnuntai-iltaisin kello 21 ja uusintana seuraavana maanantaina kello 20.30. Lähetys on nähtävissä myös tallenteena permanto.fi -sivustolta. Ohjelman isäntänä on yrittäjä, olympiaurheilija Mika Poutala.

Ensimmäisessä lähetyksessä sunnuntaina 3.10. kello 21 Mika Poutalan vieraana on Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah. Lähetyksen aiheena on: ”Suomi kärsii työvoimapulasta ja työttömyydestä – mikä avuksi?”

Toimitustyöryhmässä Mika Poutalan ohella ovat mukana Merja Eräpolku ja Kristiina Kunnas. Ohjelmaa tuottaa Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä.

(Otsikko korjattu 3.10. klo 7:55)