Haemme puoluesihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2022 – 31.12.2023

1.10.2021 klo 19:31 Uutiset

Kristillisdemokraattien puoluevaltuuston syyskokous valitsee puolueen sääntöjen mukaisesti sääntömääräisenä puoluekokousvuonna puoluesihteerin aina seuraavaksi kahdeksi kalenterivuodeksi.

Haemme puoluesihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2022 – 31.12.2023. Tehtävässä voi aloittaa jo joulukuun 2021 alusta alkaen.

Puoluesihteerinä toimit tiiviissä yhteistyössä puolueen puheenjohtajiston, eduskuntaryhmän ja kristillisdemokraattien muun johdon sekä muiden puolueiden kanssa. Sinulla tulee olla hyvä verkostoitumiskyky myös kansainvälisesti.

Tehtäväsi on ohjata puolueen operatiivista toimintaa, toimia puoluevaltuuston ja puoluehallituksen sihteerinä, hoitaa puolueen asioita puoluehallituksen, puoluevaltuuston ja puoluekokouksen päätösten mukaisesti sekä vastata puolue-elinten päätösten toteutumisesta.

Haemme vahvaa tiimityön osaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot.  Arvostamme suunnittelu- ja organisointikykyä, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, kielitaitoa (vähintään suomi, ruotsi, englanti), digiosaamista sekä valmiutta kenttätyöhön ja runsaaseen matkustamiseen. Valittavalla tulee olla kokemusta järjestötyöstä ja ymmärrystä vapaaehtoistyön merkityksestä.

Sitoutuminen Kristillisdemokraattiseen ideologiaan ja arvopohjaan on sinulle oleellisen tärkeää, samoin kyky edistää kristillisdemokratian kehittymistä ja vahvistumista maassamme.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä riittävää työn kautta hankittua kokemusta vastuullisista tehtävistä. Arvostamme kokemusta Kristillisdemokraattien toiminnasta sekä erilaisten kampanjoiden vetämisestä.

Tehtävä alkaa 1.1.2022 ja on määräaikainen 31.12.2023 saakka.

Lisätietoja antavat puolueen vaalitoimikunnan puheenjohtaja Hannele Saari puh. 040 569 5133 sekä puolueen puheenjohtaja Sari Essayah puh 0400 252 999.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t 24.10.2021 mennessä vaalitoimikunnan sihteeri Mikko Rekimiehelle sähköpostilla: [email protected]. Kerro hakemuksen yhteydessä, milloin voisit aloittaa tehtävässä.

Tai postitse:
Suomen Kristillisdemokraatit
Mikko Rekimies
Karjalankatu 2 A , 7.krs
00520  HELSINKI

Kuoreen tunnus:  ”puoluesihteeri”

Ilmoitusta on täydennetty 1.10.2021.

Nykyinen puoluesihteeri Asmo Maanselkä ei hae jatkokautta, uutinen KD-lehdessä