KD eduskuntaryhmä hakee ryhmäavustajaa

13.12.2021 klo 08:42 Uutiset

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä hakee ryhmäavustajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Ryhmäavustaja avustaa kansanedustajia valtiopäivätoimintaan liittyvissä valmistelu- ja suunnittelutehtävissä, tausta-aineiston kokoamisessa, viestinnässä, yhteydenpidossa sidosryhmiin sekä sihteeri- ja toimistotehtävissä. Lisäksi työhön kuuluu ryhmäkanslian yhteisten tehtävien hoitaminen sovitun mukaisesti. Nyt valittava ryhmäavustaja avustaa ensisijaisesti kansanedustaja Sari Essayah’a. Tehtävässä painottuu some-viestintä ja EU-asioissa avustaminen.

Hakijalta odotetaan kristillisdemokraattisen ideologian tuntemusta ja halua työskennellä aatteen eteen. Lainsäädännöllinen ja juridinen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, vahvaa organisointikykyä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Henkilö on työsuhteessa Kristillisdemokraattiseen eduskuntaryhmään. Työsuhde on määräaikainen, alkaen 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan ja päättyen vaalikauden loppuun. Työpiste sijaitsee eduskunnassa, etätyöstä sovitaan erikseen voimassa olevien rajoitusten sekä työtehtävien mukaan. Työsuhteessa sovelletaan eduskuntaryhmän käytössä olevia palkkojen ja työehtojen määräytymisperusteita. Ryhmäavustajan palkka on 2631,15 euroa kuukaudessa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään keskiviikkona 29.12.2021 eduskuntaryhmän pääsihteeri Iina Mattilalle osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä pääsihteeriltä sähköpostilla tai puh. 050 462 4002.