Ennakkoäänestys alkaa 12.1. – Valitse arvot, asenne ja asiantuntemusta aluevaltuustoon!

8.1.2022 klo 16:29 Uutiset

Keskiviikkona 12.1. alkaa aluevaalien ennakkoäänestys ja sunnuntaina 23.1. on varsinainen vaalipäivä. Löydä oma ehdokkaasi kristillisdemokraattien joukosta!

Soteuudistuksessa ja hyvinvointialueiden perustamisessa on kyse Suomen itsenäisyyden ajan yhdestä suurimmista muutoksista, joka ei koske vain sote-sektoria tai pelkkää hallintoa. Uusiksi menee niin kuntien tehtäväkenttä kuin verotus ja valtionosuudetkin. Tuhansien terveys- ja sosiaalisektorin työntekijöiden työnantaja muuttuu yhdessä yössä.
Samoin verovaroillamme kustannettua julkista omaisuutta ja investointeja siirrellään vuokrasopimuksilla uusille toimijoille.

Meille kristillisdemokraateille aluevaalit osuvat politiikkamme ytimeen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa on paljon arvopohjaisia kysymyksiä kuten vanhusten, vammaisten, lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyvät linjaukset.

Kristillisdemokraattien ehdokkaissa on paljon sote-alan ammattilaisia, omais- ja perhehoitajia, kasvattajia, yrittäjiä ja talouden ja hallinnon taitajia. Useimmat heistä ovat omien kotikuntiensa kokeneita luottamushenkilöitä. Ja kaikilla heillä on halu vaikuttaa arjen sujuvuuden ja turvallisuuden parhaaksi sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen asioissa.

Tutustu Kristillisdemokraattien ehdokkaisiin kd.fi/ehdokkaat ja äänestä!

Ennakkoäänestysaikana 12.1.-18.1. voi äänestä missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa. Mukana pitää olla kuvallinen henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti tai passi. Kaikki Suomen ennakkoäänestyspaikat kunnittain: tulospalvelu.vaalit.fi/AV-2022/fi/kuntalista.html