Kompassissa su 13.2. klo 19.30 ”Saako Suomessa olla turvallisesti eri mieltä?” – haastateltavana Sari Tanus

11.2.2022 klo 09:43 Uutiset

Kompassissa AlfaTV:n kanavalla sunnuntaina 13.2. kello 19.30 aiheena on ”Saako Suomessa olla turvallisesti eri mieltä?” Reija Taupilan haastateltavana KD:n kansanedustaja Sari Tanus. Ohjelman kustantaa KD eduskuntaryhmä. Ohjelma uusitaan mm. maanantaina 14.12. kello 20.30 ja keskiviikkona 16.12. kello 9.

Joka toinen viikko lähetettävät Kompassi-ohjelmat ovat jälkikäteen katsottavissa myös suoratoistosivulta permanto.fi.

Kristillisdemokraattinen puolue kustantaa lisäksi jokaviikkoista kymmenminuuttista radio-ohjelmaa KD-Kompassia, joka lähetetään Radio Deissä lauantaipäivisin ja uusintana maanantai-iltaisin. Lauantaina 12.1. kello 12.50 ohjelmassa Kristiina Kunnaksen haastateltavana on kansanedustaja Sari Tanus.

Radiolähetykset ovat kuunneltavissa takautuvasti suoratoistona soundcloud.com/kristillisdemokraatit.