KD:n turpo-seminaari III hybridiuhista ja huoltovarmuudesta

3.5.2022 klo 14:32 Uutiset

Kristillisdemokraatit järjestää jäsenistölle ja aiheesta kiinnostuneille kolmannen ulko- ja turvallisuuspoliittiseen webinaarin to 5.5. klo 17.30-18.30. Tilaisuudessa käsitellään tällä kertaa hybridiuhkiin varautumista ja huoltovarmuuteen liittyviä kysymyksiä.

Aiheista alustavat Euroopan hybridiosaamiskeskuksesta kansainvälisten suhteiden johtaja Rasmus Hindrén ja Huoltovarmuuskeskuksen infrastruktuuriosaston vt. johtaja Jarna Hartikainen. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus esittää kysymyksiä FB-keskustelun kautta.

Webinaari live-streamataan KD:n FB-sivulle fb.com/kristillisdemokraatit. Tilaisuuden seuraaminen ei edellytä omaa FB-tunnusta. Huom. muista päivittää selainsivua, jotta live-lähetys näkyy ja säädä oman tietokoneesi/tablettisi/kännykkäsi ääniasetukset sopiviksi.

Webinaari tallentuu nähtäville myöhemmin. Ohjelma streamataan myös Kristillisdemokraatit YouTube-kanavalle. Tervetuloa mukaan!