Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen järjenkäytön ja vastuullisuuden tielle – äänestä KD

31.3.2023 klo 12:36 Uutiset

Tulevissa eduskuntavaaleissa ratkaistaan Suomen suunta. Valittavana on järjettömien ideologioiden tie tai paluu perusasioiden ja -arvojen äärelle. KD on vaihtoehto vastuuttomuudelle, arvottomuudelle ja linjattomuudelle.

Suomea on viime vuodet johdettu ajatuksella, että vaikeat päätökset voi jättää myöhemmäksi ja velkaa voi ottaa loputtomiin. Silti palvelut eivät ole parantuneet ja arjen menot sen kun kasvavat. Ideologisia hankkeita on ajettu perusasioiden kustannuksella. Ei mitään järkeä, sanoo moni kansalainen. Ei meidänkään mielestämme.

Nykyreseptillä ei kyetä turvaamaan suomalaista hyvinvointia ja pitämään heikoimman puolta. Yli varojen ei voi elää. Hyvinvointia ei saada aikaiseksi velkaa ja byrokratiaa lisäämällä, vaan työllä ja yrittäjyydellä. Mitkään rahat eivät riitä, jos ennaltaehkäisyyn ja yhteisöllisyyteen ei panosteta.

On aika ottaa käyttöön järjen ääni, kun ideologiset tuulet tuovat mukanaan vaikkapa sellaista viestiä, ettei velalla ole väliä, tai että päästöt vähenevät, kun siirrämme työpaikat, teollisuuden ja ruoantuotannon ulkomaille, tai että lainsäädännöllä voidaan ohittaa biologia.

Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen järjenkäytön ja vastuullisuuden tielle. On palattava perusasioiden ja -arvojen äärelle. On kyse yrittäjyydestä ja työstä, hyvinvointipalveluista ja kasvusta, yhteisöllisyydestä ja toisistamme huolen pitämisestä.

Suomen suunta muutetaan yhdessä. Voit auttaa tukemalla ja kannustamalla ehdokkaita kampanjassa. Voit auttaa myös levittämällä viestiä sosiaalisessa mediassa ja keskusteluissa arjen kohtaamisissa.

Valitse oma ehdokkaasi: www.kd.fi/ehdokkaat. Vaalipäivänä 2.4. voit äänestää vain sinulle postitse ilmoitetussa äänestyspaikassa.

Sinun äänelläsi ja panoksellasi on suuri merkitys. Vaalivoitto tehdään yhdessä. Valitse järjen ääni!