Kristillisdemokraatit kiittää ja toivottaa hyvää kesää

24.6.2024 klo 12:09 Uutiset

Kiitämme kaikkia tämän vuoden vaaleissa meitä äänestäneitä sekä meitä kannattaneita. Uusimmassa puoluekannatuskyselyssä Kristillisdemokraattien kannatus on noussut jo 4,3 %:iin (HS-gallup 19.6.).

Kesän aikana KD on mukana mm. kesän perinteisessä SuomiAreenassa Porissa ti 25.6. – pe 28.6. Eri tapahtumissa mukana ovat mm. puolueen puheenjohtaja, maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah sekä puolueen 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Mika Poutala. Tilaisuudet, missä KD on mukana: www.kd.fi/tapahtumat sekä koko SuomiAreenan ohjelma: suomiareena.fi.

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä ja ministeriryhmä kokoontuvat kesäkokoukseen Lohjalle 26.-27.8. Kokouksen yhteydessä pidetään KD-väen kesätapahtuma Kisakalliossa ja yleisötilaisuus Lohjan keskustassa. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan kesätapahtumaan 11.8. mennessä: lomakkeella.

Seuraavat alue- ja kuntavaalit pidetään samaan aikaan 13.4.2025. Voit lukea vaaleista tarkemmin ja ilmoittaa halukkuuteesi lähteä KD:n ehdokkaaksi täyttämällä ehdokashakemuslomakkeen: www.kd.fi/vaalit2025.

Tämän vuoden kaksien olleiden vaalien: presidentin- ja eurovaalien jälkeen sekä muutenkin kiireisen poliittisen alkuvuoden jälkeen on nyt hyvä hengähtää nauttimaan kesästä. Toivotamme siunattua ja aurinkoista kesän aikaa.