kdlehti.fi verkkolehti julkaistiin

15.1.2015 klo 15:11 Uutiset

Kristillisdemokraatit lisäävät uutistarjontaa netissä julkaisemalla vuoden alusta verkkolehden. Verkkolehteä voit lukea päivittäin osoitteessa www.kdlehti.fi

Verkkolehteen tuodaan jokainen päivä uusia ja tuoreita uutisia KD:n näkökulmasta. Voit lukea verkkolehteä kotikoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Tavoitteena on saada kd-väen lisäksi ulkopuoliset kiinnostuneet lukemaan sivuiltamme politiikan kuulumisista. Uudistuksen osana paperilehti muuttuu paksummaksi ja kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyväksi.

-Haluan kiittää kaikkia verkkolehden tekemiseen osallistuneita. Verkkolehden luominen on mielestäni suurin muutos sitten lehden perustamisen. Näin voimme vastata median digitaaliseen murrokseen ja lisätä tietoisuutta KD:n politiikasta verkossa ulkopuolisille. Ottakaa siis media omaksenne, kertoo puoluesihteeri Asmo Maanselkä

Lisätietoja

Asmo Maanselkä

[email protected]