KD Helsinki: Puheenjohtajavaaleilla uudistustyö käyntiin sekä Uuden keskustakirjaston eteen hankittava patsas

12.5.2015 klo 14:15 Uutiset

KD:n Helsingin piiri teki kevätkokouksessaan kannanotot:

PUHEENJOHTAJAVAALEILLA UUDISTUSTYÖ KÄYNTIIN

Helsingin Kristillisdemokraatit kannattaa sitä, että tulevassa elokuun puoluekokouksessa järjestetään avoin puheenjohtajavaali.

–        Ehdokkailla tulee olla visio siitä, miten puoluetta uudistetaan kannatuspohjaa laajentamalla, piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora korostaa.

 

Helsingin KD toivoo puheenjohtajistoon henkilöitä, jotka sitoutuvat puolueen uudistamiseen yhteiskunnan ja puoluekentän kehityksen edellyttämällä tavalla. Julkisuuskuvan rohkea terävöittäminen on olennainen osa uudistustyötä.

 

Savonlinnan puoluekokouksessa 29.8.2015 valitaan puolueen puheenjohtajisto kaksivuotiskaudelle.

 

UUDEN KESKUSTAKIRJASTON ETEEN HANKITTAVA PATSAS

Suomen Kristillisdemokraattien Helsingin piiri esittää kevätkokouksessaan, että kirjastotalon eteen hankitaan kansallisesti ja kulttuurillisesti arvostetun henkilön patsas. Helsingin KD ehdottaa suomen kirjakielen perustajan ja kehittäjän, Mikael Agricolan tai vaihtoehtoisesti kansakoululaitoksen perustajan, Uno Cygnaeuksen patsasta.

 

Helsingin kaupunki on päättänyt rakennuttaa uuden kirjastotalon palveluineen Töölönlahden rannalle upealle paikalle. Kirjaston on tarkoitus palvella kaupunkilaisia vauvasta vaariin ja muualta tulevia matkailijoita monipuolisesti erilaisin toiminnoin.  Kirjasto voisi todella toimia yhteisenä olohuoneena kansalaisille.

 

Suomen Kristillisdemokraattien Helsingin piirin kevätkokous

 

kuva Helsingin Kampin Narinkkatorilta huhtikuussa 2015