Hävikkiseminaari – ylijäämäruoka köyhille vai kaatopaikalle?

7.9.2015 klo 21:50 Uutiset

Eduskunnan Köyhyysryhmä järjestää yhteistyössä KD:n eduskuntaryhmän kanssa Hävikkiseminaarin ensi tiistaina 22.9.2015 klo 17.15 – 19.45 Eduskunnan Pikkuparlamentin kansalaisinfossa, os. Arkadiankatu 3, Helsinki. Tervetuloa mukaan!

Suomalainen yhteiskunta on yhä selvemmin jakaantunut hyväosaisiin ja huono-osaisiin. Kasvavat leipäjonot ovat kansallinen häpeä, jonka olemassaoloa ei tule hyväksyä. Samaan aikaan hyvää syömäkelpoista ruokaa päätyy kaatopaikalle. Seminaarissa pohditaan mm. miten syntyvä hävikki saataisiin paremmin niitä tarvitseville, pois heittämisen sijaan ja miten asiaa voisi edistää lainsäädännöllä.

Seminaarissa on eturivin asiantuntijoita niin viranomaisten, tutkijoiden, vähittäiskaupan kuin kolmannen sektorin puolelta. Tilaisuuden avaa ja päättää kansanedustaja Antero Laukkanen, Eduskunnan Köyhyysryhmän varapuheenjohtaja.

Ei ilmoittautumista, mutta tule ajoissa paikalle, että mahdut mukaan.