KD:n Etelä-Pohjanmaan piirihallitus: Soteyhteistyössä pohjalaismaakuntien ja tulevaisuus

8.11.2015 klo 20:56 Uutiset

Kristillisdemokraattien Etelä-Pohjanmaan piirin syyskokous edellyttää nyt saavutetun soteratkaisun aluemallista huolimatta pohjalaismaakuntien yhteistyön selkeää tiivistämistä koko alueen tulevaisuuden varmistamiseksi.
– Alueratkaisu ei ole lopputulos vaan lähtölaukaus kehittämiseen. Sosiaali- ja terveydenhuollon hyvän toimintakokonaisuuden rakentamiseen tarvitaan parlamentaarinen työryhmä hallituspuolueiden keskinäisen valtapelikehittämisen sijaan, kokous toteaa julkilausumassaan.

Piirin puheenjohtajana jatkaa seinäjokelainen rehtori Kimmo Rantanen (kuvassa).

Varapuheenjohtajana jatkaa vaasalainen Tellervo Vallius.

Piirihallituksen jäsenistössä jatkavat Tomi Kaunismäki (Vaasa), Kaisa Jouppi (Isokyrö), Matti Pesonen (Laihia), Kaija Eilola (Seinäjoki), Tanja Ylä-Pöntinen (Ähtäri), Annukka Latvala (Seinäjoki), Tellervo Vallius (Vaasa).

Uusina piirihallitukseen valittiin Markku Kangasmaa (Alavus), Helena Lahtinen (Lapua), Arja Ollikainen (Ähtäri), Lasse Ruotsala (Kauhava), Anita Viik-Ingvesgård (Kristiinankaupunki), Merja Latvala (Kurikka), Mauno Hölsö (Isokyrö), Heimo Hokkanen (Vaasa).