Sari Tanus: Hallituksen säästötoimet leikkaavat senioreiden toimeentuloa

12.3.2016 klo 22:36 Uutiset

Kristillisdemokraattien Pirkanmaan valmennuspäivässä puhunut kansanedustaja Sari Tanus on huolissaan hallituksen säästötoimista, mitkä leikkaavat entisestään senioreiden toimeentuloa.

–          Suomen 1,5 miljoonaa senioria on vaikuttava joukko, mikä kovalla työllään laittoi alulle tämän maan hyvinvoinnin. Heidän asioistaan ei ole huolehdittu riittävän hyvin. Pienistä eläkkeistä huolimatta monet hallituksen säästötoimet leikkaavat entisestään toimeentuloa. Senioreiden fyysisen, psyykkisen, henkisen ja hengellisen hyvinvoinnin lisäksi myös riittävästä taloudellisesta hyvinvoinnista on huolehdittava. Eurot on jaettava oikeudenmukaisemmin, Tanus painotti Tampereen UKK-Instituutissa pidetyssä valmennuspäivässä.

Valmennuspäivän aikana Kristillisdemokraattien Pirkanmaan aktiivit ja kunnalliset vaikuttajat saivat myös koulutusta viestinnästä ja tiedottamisesta KD:n eduskuntaryhmän poliittisen sihteerin Sonja Falkin pitämänä.

Päivässä puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies kertoi, että Kristillisdemokraatit ovat Pirkanmaalla jo hyvässä vauhdissa keräämässä ensi vuoden keväänä pidettäviin kuntavaaleihin isoja ehdokaslistoja.