Helsingin Kristillisdemokraatit haluavat Sari Essayah’n presidenttiehdokkaaksi

29.5.2017 klo 20:05 Uutiset

Helsingin Kristillisdemokraatit pyytävät, että puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah olisi käytettävissä presidenttiehdokkaaksi ensi tammikuun presidentinvaaleihin.

–          Sari Essayah’n vankka osaaminen ja kokemus toimiessaan mm. europarlamentaarikkona sekä nykyisin puolueen puheenjohtajana ja kansanedustajana tekevät Essayah’sta parhaan mahdollisen ehdokkaan sekä tulevan presidentin maallemme, piirin varapuheenjohtaja Sari Kumin kertoo piirin kevätkokouksen tuntoja.

Helsingin piiri toivoo, että Sari Essayah on käytettävissä myös uudelle kaudelle puolueen puheenjohtajana. Essayah on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja toimii tällä hetkellä mm. Kansainvälisen olympiakomitean jäsenenä.

Kristillisdemokraatit päättävät presidentinvaaleihin osallistumisesta sekä valitsevat 2-vuotiskaudeksi puolueelle puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa puoluekokouksessaan 18. – 19.8.2017 Seinäjoella.

Helsingin piirin kevätkokous 29.5.2017