KD Nuoret toivoo KD:lta nuorta ehdokasta presidentinvaaleihin

5.6.2017 klo 21:17 Uutiset

Ensi vuoden tammikuussa Suomessa käydään presidentinvaalit. Presidenttipeli on alkanut jo hyvän aikaa sitten useiden ehdokkaiden ilmoittauduttua kisaan.

KD Nuorten mielestä Kristillisdemokraattien täytyy lähteä presidentinvaaleihin omalla ehdokkaalla. Presidentinvaalit on profiloitumisen paikka arvopuolueena, jonka ytimessä on yrittäjyys, lähimmäisenrakkaus ja perheen asema yhteiskunnan perusyksikkönä.

“Kristillisdemokraattien pitäisi asettaa vaaleihin ehdolle nuori ja positiivinen hahmo, joka voi toimia puolueen lippulaivana ja olla nostamassa sen kannatusta uudelle tasolle”, KD Nuorten puheenjohtaja Jiska Gröhn vetoaa.“ Ehdokkaan tulee olla perillä muuttuvasta maailmasta ja nykykulttuurista sekä olla kuitenkin laaja-alainen ja kokenut poliitikko, jolla on innostava ote politiikan tekemiseen”, Gröhn listaa.

​Näistä syistä KD Nuoret toivoo, että Sari Essayah olisi käytettävissä Kristillisdemokraattien presidenttiehdokkaaksi.

kuvassa vasemmalta: KD Nuorten 2.varapj Nelli-Maria Sarasmaa, pj Jiska Gröhn ja 1. varapj. Milka Taivassalo