KD mukana Porin Suomi Areenassa

26.6.2017 klo 12:51 Uutiset

Luulitko, että politiikassa ei tapahdu mitään heinäkuussa? Ei hätää! Suomi Areena Porissa pitää ensi viikolla huolen siitä, että politiikkaa tehdään myös lomakauden ollessa kuumimmillaan. Poikkea Poriin tapaamaan kansanedustajiamme. Sari Essayah, Sari Tanus ja Antero Laukkanen tavattavissa Porissa.

Kansanedustaja Sari Tanus on tavattavissa maanantaina 10.7. klo 15.30-16.15  ”Puolueet yhdessä” Suomi100 –teltalla. Klo 17.00-18.15 hän on eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan avoimessa kokouksessa (Kauppakeskus Puuvilla, Siltapuistokatu 14), jossa teemana on työn murros ja suomalaisen työn tulevaisuus.

Puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah on tavattavissa KD:n puoluepäivässä torstaina 13.7. klo 10-11 ”Puolueet yhdessä” Suomi100 –teltalla.
Klo 11.45-13.00 kannattaa mennä kuuntelemaan Raatihuoneen puistoon Purje-lavan ohjelmaa. Puoluevaltuuston puheenjohtaja Aki Ruotsala haastattelee Sari Essaya’a, puoluesihteeri Asmo Maanselkää sekä puolueen varapuheenjohtajia Tommy Björkskogia ja Sauli Ahvenjärveä. Teemana on: Kun sosialismi ei pure ja jytkyt sulaa mätkyiksi – Onko nyt KD:n aika?

Asmo Maanselkä on kuultavissa vielä klo 15.20-16.20 MTV-lavalla Porin torilla  ”Puolueet yhdessä” –keskustelussa Keskustan, SDP:n ja Vihreiden puoluesihteereiden kanssa.
Sari Essayah on lisäksi torstaina klo 13.30-15.00 mukana Nuori Kirkko ry:n ja Suomen ev.lut. kirkon Muutosterassi ratkaisupajassa (Antinkadun ja Gallen-Kallelan kadun kulma). Hänet voi tavata myös Satakunnan KD-piirin kesätapahtumassa klo 16.30 kirjaston kahviossa (Gallen-Kallelankatu 12).

Kansanedustaja Antero Laukkanen puhuu Kirkkopuistossa soi -päätöskonsertissa sunnuntaina 6.7. klo 15.

Tervetuloa!

Lisää KD:n kesätapahtumia voit löytää tapahtumakalenteristamme:

http://vaalit.kd.fi/tapahtumat/