60 vuotta kestävää lähimmäisyyttä – Maakuntavaalien avajaiskiertue starttaa 17.3. Joensuussa

13.3.2018 klo 17:28 Uutiset

Kristillisdemokraatit kiertää kevään ja kesän aikana kaikissa maakunnissa. 60 vuotta kestävää lähimmäisyyttä sekä Maakuntavaalien avajaiskiertue starttaa 17.3. – 18.3. Joensuun Areenan suurmarkkinoilla, jossa mukana mm. puolueen puheenjohtaja Sari Essayah. Katso tarkemmat tiedot Joensuun suurmarkkinoista: täällä.

Lauantaina 24.3. KD on Seinäjoella risottotarjoilulla: ”Rohkea risoton syö – maakuntavaalit vai ei? Perjantaina 6.4. ollaan Lappeenrannassa, lauantaina 14.4. Mikkelissä ja kevään ja kesän aikana kierrätään ympäri Suomea.

Katso kaikki tapahtumapäivät ja -paikat sivulta: www.kd.fi/tapahtumat ja tule mukaan!

Kristillisdemokraattien johtoajatuksena on rakentaa Suomesta inhimillistä, oikeudenmukaista, perheystävällistä ja yritteliästä lähimmäisyhteiskuntaa, jossa jokaisen ihmisen arvo tunnustetaan ja kaikilla on turvallista elää. Puolustamme heikompiosaisten kansalaisten asemaa. Kannustamme yritteliäisyyteen ja itsensä kehittämiseen sekä vastuunottoon perheestä, lähimmäisistä ja luonnosta, kiteyttää puolueen missiota puheenjohtaja Sari Essayah.

Hän muistuttaa, että kestävän kehityksen lisäksi tarvitaan myös kestävää lähimmäisyyttä.
– Lähimmäisyys ilmenee sekä asenteessamme toisiamme kohtaan, mutta sen pitäisi olla myös yhteiskunnan kehittämisen lähtökohta. Lähimmäisyys toimii ihmisten ja kulttuurien välisiä luonnollisia eroja yhdistävänä tekijänä. Puolustamme jokaisen oikeutta ilmaista vapaasti mielipiteensä ja vakaumuksensa.

Tapahtuma-aikatauluja päivitetään kevään aikana. Sivulta: www.kd.fi/tapahtumat löytyy myös KD:n piirien kevätkokouksien ja muoiden tilaisuuksien tiedot.

Nähdään tapahtumissa!